Διαγωνισμός τριπόντων για το 2.95 στο NBA

Διαγωνισμός τριπόντων για το 2.95 στο NBA

Η δράση στον μαγικό κόσμο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα έχουμε προγνωστικά NBA με πολύ καλές αποδόσεις, εκπλήξεις και δωράκια...

Οι υπερηχητικοί Γουόριορς απέναντι στους μαχητικούς και επικίνδυνους Χόρνετς τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 02.00, παιχνίδι όπου βγαίνουν προγνωστικά NBA. Ότι και να πει κανένας για τους φετινούς «πολεμιστές» είναι λίγο. Εξαιρετική ισορροπία στην άμυνα, εκρηκτική επίθεση, MVP Στέφεν Κάρι και πρώτοι σε ολόκληρο το NBA με ρεκόρ 11-1. Αυτή την στιγμή έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 101 πόντους ανά αγώνα (98.7 rating) κυρίως λόγω Γκριν, αλλά και την πιο παραγωγική επίθεση με 116 (!) πόντους ανά παιχνίδι. Τρέχουν σερί πέντε σερί νικών (11 συνολικά σε 12 αναμετρήσεις) και βλέπουν εκτός από τον Κάρι που κάνει όργια (28-7-6), τους Τζόρνταν Πουλ, Γουίγκινς και Γκριν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην σχεδόν αψεγάδιαστη έως τώρα πορεία τους.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καλιφόρνια, αποτελεί όπως και πέρσι, μία πολύ fun to watch ομάδα και αμυντικά και επιθετικά. Είναι πολύ πιεστικοί και ρισκάρουν πάνω στην μπάλα, ενώ ταυτόχρονα σουτάρουν πολύ από μακρινές αποστάσεις και προσπαθούν να αγωνίζονται με υψηλό ρυθμό. Χαρακτηριστικό είναι πως στα παιχνίδια τους, είτε βαζούν πολλά και τρώνε πολλά, ή το αντίθετο. Έχουν την 2η καλύτερη επίθεση στο ΝΒΑ με 114 πόντους ανά παιχνίδι και δέχονται δύο περισσότερους. Τρέχουν σερί δύο νικηφόρων αγώνων στα οποία έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, συνεχίζοντας όμως παράλληλα τις θετικές επιθετικές τους επιδόσεις.

Προγνωστικά NBA: Τρίποντη ραψωδία και τρελός ρυθμός

Την φετινή σεζόν οι «πολεμιστές» επιχειρούν 43 τρίποντα ανά αγώνα σκοράροντας κατά μέσο όρο τα 16 (37%), ενώ οι Χόρνετς 36 σκοράροντας περίπου 13,5 (επίσης 37%). Κάτι μας λέει πώς και στο αυριανό παιχνίδι θα επαναλάβουν αυτές τις επιδόσεις και ίσως και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το over 1,5 τρίποντα για τον Γκόρντον Χέιγουρντ σε απόδοση 1.65 και τους Γουόριορς να σκοράρουν περισσότερους από 114,5 πόντους σε απόδοση 1.85.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
02:00
Σάρλοτ Χόρνετς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Γουόριορς over 114,5 & Χέιγουρντ over 1,5 τρίποντα
2.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις