Βραζιλιάνικοι εμφύλιοι στο Copa Libertadores

Copa Libertadores

Παλμέιρας και Φλαμένγκο συγκρούονται στον τελικό του Copa Libertadores. Πόσες φορές όμως έχει προκύψει βραζιλιάνικος εμφύλιος σε τελικό;

Ο τελικός του Copa Libertadores πλησιάζει. Στις 27 Νοεμβρίου Παλμέιρας και Φλαμένγκο θα δώσουν την μάχη τους στον βραζιλιάνικο εμφύλιο, με έπαθλο την κούπα. Όμως πόσοι εμφύλιοι ομάδων της Βραζιλίας έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν;

Αν και το Copa Libertadores έλαβε χώρα για πρώτη φορά το 1960, οι βραζιλιάνικοι εμφύλιοι σπανίζουν. Έπρεπε να φτάσουμε στο 2005 και στον τελικό μεταξύ των Σάο Πάολο και Ατλέτικο Παραναένσε, για να δούμε ομάδες απ’ την χώρα του καφέ στους διπλούς τελικούς. Νικήτρια η Σάο Πάολο, με συνολικό σκορ 5-1!

Την αμέσως επόμενη χρονιά, η κάτοχος του τροπαίου βρέθηκε ξανά στον τελικό, με αντίπαλο αυτή την φορά την Ιντερνασιονάλ. Δεν κατάφερε να κάνει το repeat, αφού ηττήθηκε με συνολικό σκορ 4-3.

Τελευταίος βραζιλιάνικος εμφύλιος σε τελικό, ο περσινός. Παλμέιρας και Σάντος συγκρούστηκαν στο «Μαρακανά» σε μονό ματς, αφού πια το φορμάτ έχει αλλάξει. Νικήτρια η Παλμέιρας με 1-0, η οποία στις 27 του μήνα θα επιχειρήσει να κάνει το back to back στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής.

Όσον αφορά τις αποδόσεις της Νovibet, θεωρείται αουτσάιντερ για την κατάκτηση στο 2.45 με την Φλαμένγκο φαβορί του 1.51.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις