Το βλέμμα στραμμένο σε Βίγκο και Γκντάνσκ

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος, γράφει ο Luca Toni! Επιλογές σε κόρνερ από Ισπανία και Πολωνία στο σημερινό πρόγραμμα.

Το βλέμμα στραμμένο σε Βίγκο και Γκντάνσκ

Με δύο προβλέψεις συνολικού αριθμού κόρνερ θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκκίνηση από τη La Liga, εκεί όπου η Θέλτα υποδέχεται στο «Μπαλαϊδος» τη Μπαρτσελόνα. Άσχημη η πορεία και των δύο τη σεζόν που διανύουμε με τη Θέλτα να βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ενώ η Μπαρτσελόνα στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, καταρρίπτοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Ομάδες που φημίζονται για την επιθετική τους κουλτούρα αμφότερες, βρίσκονται σε στάδιο αναπροσαρμογών. Από τη μια πλευρά η ομάδα του Βίγκο που αδικείται σαφέστατα από τη βαθμολογική της συγκομιδή, καθώς ξεδιπλώνει επιθετικές αρετές στο χορτάρι. Και από την άλλη οι «μπλαουγκράνα»,που φέτος άλλαξαν τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων. Πλέον επιζητούν άμεση αναρρίχηση στη βαθμολογία και μια νέα αρχή μετά την αποπομπή του Κούμαν.

Το άμεσο συμπέρασμα που εξάγεται από τα προαναφερθέντα είναι ότι πρόκειται να δούμε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής στο Βίγκο. Με πολλές φάσεις εκατέρωθεν μιας και καμία εκ των δύο δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Φυσικό επακόλουθο είναι να προκύψουν πολλά κόρνερ και οι αριθμοί ενισχύουν αυτή την πεποίθηση. Στα 10,4 κόρνερ κατά μέσο όρο τα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος της Μπάρτσα. Με την ίδια να κερδίζει 6,9 ανά αγώνα. Στα 8,7 τα έως τώρα παιχνίδια της Θέλτα. Με την ίδια να παράγει 4,8 και με έντονα ανοδική τάση εσχάτως.

Οι τρεις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις στη συγκεκριμένη έδρα είχαν 11,10 και 12 κόρνερ. Επιλογή μου το over 8 κόρνερ σε τιμή 1.83 στα προγνωστικά στοιχήματος.

Η στατιστική βγάζει σημεία στην Εξτρακλάσα

Επόμενη στάση στο Γκντάνσκ της Πολωνίας, εκεί όπου η γηπεδούχος Λέχια θα επιχειρήσει να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία απέναντι στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Οι γηπεδούχοι κατέχουν τη δεύτερη θέση με 26 πόντους (2 λιγότερους από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν). Έχοντας υποστεί μόλις μια ήττα φέτος σε 13 παιχνίδια.

Η Ζαγκλέμπιε αρκείται σε μια μέτρια πορεία, ευρισκόμενη στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και διέπεται από πλήρη αστάθεια. Το μόνο κοινό στοιχείο των δύο αντιπάλων είναι ότι τα παιχνίδια τους έχουν υψηλό αριθμό συνολικών κόρνερ. Στα 13,1 κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της Λέχια, με την ίδια να κερδίζει 7,5 και να παραχωρεί 5,6. Και 11,2 κατά μέσο όρο σε αγώνες που μετέχει η Ζαγκλέμπιε, με τα 5,4 υπέρ της και 5,8 κατά.

Παρατηρώντας τα στοιχεία αυτά και με δεδομένο ότι ο γενικός μέσος όρος στην πολωνική Εξτρακλάσα είναι τα 10,71 κόρνερ σε κάθε αναμέτρηση, επιλέγω το over 10,5 κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος σε τιμή 1,80,εκτιμώντας πως υπάρχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:15
Θέλτα - Μπαρτσελόνα
Over 8,5 κόρνερ
1.83
BET: 40 units
Μονό
18:30
Λέχια Γκντανσκ - Χαγκλέμπιε
Over 10,5 κόρνερ
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις