Super League: Previews και σημεία για την 9η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 9ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 9ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται η δράση στη Super League και μπροστά μας έχουμε την 9η αγωνιστική. Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα, με το ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Πάμε σιγά σιγά στο ψητό.

6/11 (17:15) ΟΦΗ – Ατρόμητος

ΟΦΗ: Πολύ καλός απέναντι στο Παναθηναϊκό, με το σπαθί του πήρε το βαθμό και ίσως μπορούσε και τη ζημιά αν ήταν πιο τυχερός. Πολύ καλή η συγκομιδή του και οι εμφανίσεις του γενικότερα. Απουσίες για το παιχνίδι αυτές των Νέιρα, Ντε Γκούζμαν (μέσοι), Ουές (αμυντικός). Επιστρέφει ο Πασαλίδης (αμυντικός).

Ατρόμητος: Δε γυρνάει η κατάσταση για τον Ατρόμητο, που είδε ακόμη ένα παιχνίδι να του στραβώνει. Δύο φορές προηγήθηκε και δύο φορές ισοφαρίστηκε, με αποτέλεσμα ούτε τώρα να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Επιστρέφουν οι Μουνίθ (μέσος), Σπιριντόνοβιτς (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Τα έχουμε ξαναπεί, νομοτελειακά δε γίνεται να συνεχίσει χωρίς νίκη ο Ατρόμητος. Εσχάτως βελτιωμένος, αλλά ο ΟΦΗ είναι σε καλό μομέντουμ. Δύσκολο σε πρόβλεψη, δε σηκώνει τέτοιες τιμές φαβορί ο ΟΦΗ, προτιμώ να ποντάρω σε εύρος τερμάτων 2-3 (1.95). 

6/11 (17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 

ΠΑΣ Γιάννινα: Καλύτεροι στα σημεία οι Ηπειρώτες απέναντι στον Αστέρα, αλλά μόλις ένας βαθμός ο απολογισμός. Στα επτά έφτασαν τα παιχνίδια χωρίς νίκη. Αμφίβολοι οι Μπρένερ (εξτρέμ), Περέα (επιθετικός). Επιστρέφει ο Γκαρντάβσκι (αμυντικός), πάντα εκτός ο Κόντε (επιθετικός).

Παναιτωλικός: Μόλις ένας βαθμός στα έξι τελευταία για τους Αγρινιώτες, αλλά αποτελεί ελαφρυντικό το δύσκολο πρόγραμμα. Σταθερά καλή παρουσία αγωνιστικά από την ομάδα του Αναστασίου. Αρκετές τα προβλήματα με αμφίβολους τους Χουχούμη, Βργκοτς (αμυντικοί), Μόρσει (εξτρέμ). Απόντες οι Βαρόνε, Ντίας (μέσοι), Μεντόσα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Ομάδες με σερί από ανεπιτυχή αποτελέσματα εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Δεν αντιλαμβάνομαι τον έντονο φαβορητισμό στον άσο, προτιμώ σε τιμές αουτσάιντερ το over (2.18) κυρίως βάσει κινήτρου για νίκη εκατέρωθεν. 

6/11 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 

Απόλλων Σμύρνης: Βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικά σε καλό κλίμα η ομάδα. Αρκετά τα παράπονα για τη διαιτησία, συνεχίζει όμως διότι έχει δύσκολο πρόγραμμα. Απόντες οι Λισγάρας (αμυντικός), Σλίβκα (μέσος). Επιστρέφει ο πολύπειρος Άλβεζ (αμυντικός).

ΑΕΚ: Δύσκολο 3 στα 3 για τον Γιαννίκη, ειδικά με τον Άρη το αποτέλεσμα ίσως είναι και μαγική εικόνα. Παρόλα αυτά το κλίμα είναι καλό την ένωση και θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Απόντες οι Γέβτιτς (μέσος) Αμραμπάτ (εξτρέμ), Μήτογλου (αμυντικός).

Εκτίμηση: Δεν είναι και στα καλύτερα της η ΑΕΚ, αλλά παραμένει τρομερά ουσιαστική. Δίκαιο το σετάρισμα, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, διπλό σε combo με over 1,5 αγοράζεται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία (1.75). 

7/11 (15:00) Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 

Αστέρας Τρίπολης: Δεν ήταν καλός απέναντι στον ΠΑΣ, παρόλα αυτά αρχίζει φτιάχνει μομέντουμ ο Αστέρας με τρία σερί χωρίς ήττα. Απόντες οι Μουνάφο (μέσος), Μπαράλες (επιθετικός). Στο 50/50 οι Καρμόνα (αμυντικός), Μπενίτο, Τιλίκα (εξτρέμ), Κρέσπι (επιθετικός).

Λαμία: Ακόμη μια σταθερή και πειστική εμφάνιση από τη Λαμία στο 2-2 με τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που την αφήνει γενικά ικανοποιημένη. Απόντες οι Νούνιες (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ). Αμφίβολοι οι Μανούσος, Αραμπούλι (επιθετικοί).

Εκτίμηση: Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να δικαιολογήσει ο Αστέρας φαβορητισμό της τάξης του 1.80. Ειδικά με τις κομβικές απουσίες που κουβαλάει. Σταθερά καλή η Λαμία θα πάρει το ποντάρισμα μου σε διπλή ευκαιρία (2..05). 

7/11 (17:15) Βόλος – Άρης 

Βόλος: Τυχερός απέναντι στον Ιωνικό, γλύτωσε αρκετές φορές από το 2-0. Παρόλα αυτά έβγαλε χαρακτήρα και με αρκετή τύχη πήρε εν τέλει ένα πολύτιμο βαθμό. Επιστρέφει ο Φεράρι (αμυντικός), απών ο Πουρίτα (αμυντικός).

Άρης: Τρομερός κόντρα στην ΑΕΚ, πραγματικά αδιανόητο πως κατάφερε να ηττηθεί σε αυτό το παιχνίδι. Πλήρωσε σε ακόμη μια περίπτωση την επιθετική του αφέλεια. Επιστρέφουν οι Λούμορ (αμυντικός), Μάνος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι από τις δύο αυτές ομάδες. Σε τρομερό μομέντουμ ο Άρης παρόλο που ηττήθηκε, σταθερά ανοιχτά τα παιχνίδια του Βόλου. Εξωφρενικά ψηλά το over 1,5 ημιχρόνου (2.95) μπαίνει χωρίς σκέψη στις επιλογές μου. 

7/11 (19:30) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 

Παναθηναϊκός: Κακή εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ, στάθηκε και λίγο τυχερός σε μερικές περιπτώσεις. Δεύτερο σερί ματς στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά κόντρα στο δικέφαλο του Βορρά. Επιστρέφει ο Μακέντα (επιθετικός), απών ο Λούντκβιστ (μέσος), αμφίβολος ο Πούγγουρας (αμυντικός).

ΠΑΟΚ: Ευρεία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, κυρίως λόγω ατομικής ποιότητας. Δε τα κατάφερε στο Κόνφερενς κόντρα στη Κοπεγχάγη αν και προηγήθηκε. Απόντες οι Αουγκούστο (μέσος), Μιτρίτσα (εξτρέμ), Σίντγκλεϊ (αμυντικός).

Εκτίμηση: Ο παράγοντας «Λεωφόρος» ίσως παίξει το ρόλο του για τον Παναθηναϊκό. Πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, ο Γιοβάνοβιτς κοιτάει κυρίως να μην ηττηθεί σε τέτοια παιχνίδια. Συνδυαστικό ποντάρισμα σε 1Χ και under 4,5 γκολ (1.75). 

7/11 (19:30) Ολυμπιακός – Ιωνικός 

Ολυμπιακός: Ίδρωσε κόντρα στον Παναιτωλικό, πάλι η ατομική ποιότητα έκανε τη διαφορά. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εκ νέου από την Άιντραχτ, όντας όμως καλύτερος σε μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αμφίβολος ο Μπουχαλάκης (μέσος), επιστρέφουν οι Σισέ (αμυντικός), Ονεκιούρου (εξτρέμ).

Ιωνικός: Και αδικημένος θα πρέπει να αισθάνεται από την ισοπαλία κόντρα στο Βόλο. Καλύτερος στο παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες για να το καθαρίσει, μοιραία ισοφαρίστηκε πριν το τέλος. Επιστρέφει ο Τσιγκρίνσκι (αμυντικός), απόντες οι Κάνιας (μέσος), Λένις (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Να διασκεδάσει τι εντυπώσεις θα ψάξει ο Ολυμπιακός. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη ποιότητα, δεν αξίζει κάτι σε σημείο για ποντάρισμα. Σε ειδικό θα πάω και θα ψάξω σε anytime για σκόρερ τον Μασούρα στο αξιόλογο 2.60. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo (6/11)
19:30
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
2 & over 1,5
1.75
BET: 25 units
Μονό (7/11)
15:00
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία
Χ2
2.05
BET: 15 units
Μονό (7/11)
17:15
Βόλος - Άρης
Over 1,5 1ο ημίχ.
2.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις