Η Βασιλεία, ο Αβονίγι και οι άλλοι…

Η Βασιλεία, ο Αβονίγι και οι άλλοι...

Σκόρερ, γκολ και προγνωστικά από το Europa Conference League περιέχει η στήλη του Talisman.

Βραδιά Πέμπτης με Europa League και Europa Conference League, σε ένα γεμάτο αναμετρήσεις πρόγραμμα. Τρεις από αυτές θα με απασχολήσουν σήμερα, με μπόλικες επιλογές και σκόρερ. Αναλυτικά τα προγνωστικά μου για σήμερα:

Προγνωστικά: Ξεκάθαρα τα πράγματα στον 8ο όμιλο

Βασιλεία και Κάραμπαγκ έχουν μαζέψει 7 βαθμούς στις τρεις αγωνιστικές του Europa Conference League ως τώρα και αποτελούν ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απόψε αμφότερες αγωνίζονται εκτός έδρας. Οι Ελβετοί φιλοξενούνται στην Κύπρο από την Ομόνοια (19:45), η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν πόντο. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, κάτι που φάνηκε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου όπου οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 3-1. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα για την ομάδα του Νορβηγού Μπρέγκ Χένινγκ. Δύσκολα θα βρουν κίνητρο οι παίκτες της Ομόνοιας και πιστεύω η Βασιλεία μπορεί να πάρει τη νίκη, με το διπλό να είναι στο 2.10. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Βραζιλιάνος επιθετικός Άρθουρ Καμπράλ με 10 γκολ στην διοργάνωση (συμπ. προκριματικά). Στο 2.30 εκτιμάται να βρει ένα τέρμα απόψε.

Νωρίτερα (17:30), η Καϊράτ Αλμάτι υποδέχεται την Κάραμπαγκ. Οι Καζάκοι ηττήθηκαν με ανατροπή (2-1) στην έδρα της αποψινής αντιπάλου τους και έμειναν στον ένα βαθμό. Υπάρχει και εδώ διαφορά ποιότητας και κινήτρου φυσικά. Οι Αζέροι με μια νίκη εδώ, κλειδώνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα παίξουν για την πρώτη θέση στην Ελβετία, απέναντι στην Βασιλεία. Οριακό φαβορί στην αναμέτρηση η Κάραμπαγκ, με το διπλό να είναι στο 2.55, αρκετά ελκυστικό. Λίγο πιο safe θα πάω με το draw no bet της Κάραμπαγκ στο 1.85.

Ματσάρα στο «Ολίμπιασταντιον»

Απόσταση τεσσάρων βαθμών χωρίζει την πρώτη, στον 5ο όμιλο, Φέγενορντ (7β.), από την τελευταία Ουνιόν Βερολίνου (3β.). Χορτάσαμε γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ντε Κάιπ», όπου οι Ολλανδοί επικράτησαν με 3-1. Κάτι ανάλογο προβλέπω και σήμερα. Δύσκολα δεν θα δεχθεί γκολ κάποια ομάδα, αναμένοντας βέβαια τους φιλοξενούμενους να παίξουν κλειστά, καθώς βολεύονται και με μια ισοπαλία. Μάλιστα, δεν έχει καλό ρεκόρ στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά η Φέγενορντ, αφού μετρά μόλις 3 νίκες στα τελευταία 31 (8 ισοπαλίες, 20 ήττες).

Μας πλήρωσε στο Ρόντερνταμ, πιστεύω θα το κάνει ξανά και σήμερα. Ο Νιγηριανός φορ των Γερμανών, Αβονίγι, σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας 7 γκολ σε 7 ματς. Θα τον εμπιστευτώ στο 2.45, να βρει έστω ένα γκολ στο ματς. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, όσο κι αν η παράδοση δεν είναι υπέρ των Ολλανδών, δεν μπορώ να τους κοντράρω, από τη στιγμή που βρίσκουν εύκολα γκολ. Αντίθετα, το over 2,5 σε τιμές του 1.80 δεν περνά απαρατήρητο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.33
17:30
Καϊράτ Αλμάτι - Κάραμπαγκ
2 dnb
1.85
22:00
Ουνιόν Βερολίνου - Φέγενορντ
Over 2,5
1.80
BET: 8 units
Μονό
19:45
Ομόνοια - Βασιλεία
2
2.10
BET: 10 units
Σκόρερ
19:45
Ομόνοια - Βασιλεία
Γκολ Καμπράλ
2.30
BET: 5 units
Σκόρερ
22:00
Ουνιόν Βερολίνου - Φέγενορντ
Γκολ Αβονίγι
2.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις