Ποντάρισμα στην καλύτερη κατάσταση του Σίνερ στο Παρίσι!

Προγνωστικά Indian Wells

Ο ευρισκόμενος σε καλύτερη κατάσταση Σίνερ θα τα πάει καλύτερα απο τον Τσιτσιπά στο Παρίσι!

Καλημέρα σε όλους και όλες. H δυάδα μας στα προγνωστικά τένις τις προάλλες δεν πέρασε για μισό game στον αγώνα του Ρόζεκραντζ με τον Μάρτερερ καθώς προβλέψαμε σωστά στην πιθανότητα tie break αλλά το άλλο σετ ήρθε 6-3… Προχωράμε κοιτώντας κυρίως επιλογές από το τελευταίο Masters της σεζόν που είναι το 1000άρι τουρνουά του Παρισιού (1 – 7/11).

Ψάχνοντας τον νικητή

Η πρώτη μας επιλογή είναι τρόπον τινά μακροχρόνια αλλά μπορεί να πληρώσει ακόμα και από τον 2ο γύρο ο οποίος προβλέπεται να λάβει χώρα προς την Τρίτη ή την Τετάρτη. Το σκεπτικό της επιλογής βασίζεται στην κακή περίοδο στην οποία δείχνει να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αντίθεση με την εξαιρετική κατάσταση του νεαρού Ιταλού Γιανίκ Σίνερ.

Ο Στέφανος ο οποίος εμφανίζει σημάδια ψυχολογικής αλλά και σωματικής κόπωσης μετά τον μεγάλο χαμένο του τελικό στο Ρολάν Γκαρός από τον Τζόκοβιτς γνώρισε άλλον ένα πικρό αποκλεισμό στο τουρνουά της Βιέννης από τον κακό του δαίμονα όπως αποδεικνύεται τελευταία, Φράνσις Τιαφόε.

Στο Παρίσι θα ξεκινήσει τους αγώνες του από τον 2ο γύρο με πιθανούς αντιπάλους ή τον επικίνδυνο Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις ή τον Αυστραλό Ντε Μινόρ ενώ στον 3ο αναμένεται να βρει μπροστά του τον έμπειρο Ισπανό Μπαουτίστα Αγκουτ. Στα προημιτελικά λογικά θα βρεθεί ένας εκ των Χουρκάτς, Αλιασίμ ή Μάρεϊ.

Αντίθετα ο Σίνερ, παρότι γνώρισε και αυτός ήττα έκπληξη στα ημιτελικά της Βιέννης (επίσης από τον Τιαφόε!) παίζει εξαιρετικό τένις και πριν χάσει στην Βιέννη προερχόταν από 7 συνεχόμενες νίκες χωρίς μάλιστα απώλεια σετ! Συνολικά μάλιστα από το US OPEN και μετά έχει 13 νίκες και 2 ήττες κερδίζοντας 2 τίτλους στην πορεία!

Το πρόγραμμα του Σίνερ τον φέρνει πιθανό αντίπαλο με το άλλο παιδί θαύμα του τένις, τον Ισπανό Αλκαράζ στον 2ο γύρο σε μια δυνατή μονομαχία στην όποια προσωπικά δίνω προβάδισμα στον Ιταλό. Στον 3ο γύρο λογικά θα βρει μπροστά τον Ισπανό Καρένο Μπούστα ενώ στα προημιτελικά πέφτει πιθανότατα πάνω στον νο2 του ταμπλό Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Η δύσκολη ομολογουμένως κλήρωση του νεαρού Ιταλού είναι που οδηγεί τους μπουκ να έχουν σε ισορροπία τις H2H αποδόσεις έναντι του Τσιτσιπά αλλά εγώ θα βασιστώ στην εξαιρετική του κατάσταση έναντι της κακή φόρμας που βρίσκεται ο Στέφανος και θα επιλέξω στα προγνωστικά τένις το 1,90 του Σίνερ!

Ασφάλεια στο χάντικαπ

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έρχεται από το τουρνουά Challenger στο Ίσμανινγκ όπου στον τελικό αναμετρώνται ο Γερμανός Όττε και ο Σλοβάκος Λάτσκο. Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο πρόκειται για τουρνουά που έχει αρκετούς αγώνες με πολλά games και όπου διακρίνονται οι παίκτες με καλό σερβίς. Με το σκεπτικό λοιπόν του ότι το ματς αναμένεται να είναι κλειστό μεταξύ δυο καλών σέρβερ μπορούμε να επιλέξουμε είτε το over στα games είτε του να πάει σε tie break αλλά θα προτιμήσουμε να στηρίξουμε με χάντικαπ 3,5 games τον Λάτσκο ο οποίος μάλιστα έχει νικήσει το συγκεκριμένο τουρνουά το 2019!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μακροχρόνιο τουρνουά Παρισιού
H2H Τσιτσιπάς - Σίνερ
Σίνερ
1.90
BET: 20 units
Μονό
15:00
Λάτσκο - Όττε
1 (+3,5 games)
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις