Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ

Προγνωστικά Basket League

Στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι εστιάζει ο Στυλιαράς στα σημερινά προγνωστικά Basket League.

Προγνωστικά Basket League: Στο «Παλατάκι» το ενδιαφέρον

Καλημέρα σας.  Η «διαβολοβδομάδα» που μας πέρασε δεν κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την στήλη μου. Στόχος να επιστρέψουμε ξανά στα ταμεία, με σωστό διάβασμα και σωστή προσέγγιση των αγώνων. Ένα ματς θα με απασχολήσει σήμερα, αυτό που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ και Περιστερίου. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Basket League από το συγκεκριμένο ματς.

ΠΑΟΚ – Περιστέρι

Στις 17:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι στην «PAOK Sports Arena» με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική αγωνιστική κατάσταση. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από μεγάλη νίκη για το BCL κόντρα στην Γαλατάσαραϊ με 81-74, ενώ πριν δύο εβδομάδες είχαν πετύχει και την πρώτη τους νίκη για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή. Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν την Τετάρτη εντός έδρας από την γερμανική Κράιλσχαϊμ με 66-76 για το FIBA Europe Cup.

Για τους «ασπρόμαυρους», η επιστροφή του Ζερμέιν Λοβ από τον τραυματισμό του αποδεικνύεται καταλυτική. Ο 32χρονος Αμερικανός αποτελεί βασικό πυλώνα της ομάδας του Λυκογιάννη, καθώς προσφέρει πολλά, κυρίως επιθετικά. Ο προπονητής του «δικεφάλου» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου από την μεριά της δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι». Συνεχόμενες ήττες, αλλά κυρίως κακές εμφανίσεις από ένα ρόστερ που ναι μεν διαθέτει ποιότητα και βάθος στον πάγκο, αλλά δεν έχει βρει ακόμα χημεία. Ο προπονητής του Περιστερίου δεν νιώθει ιδιαίτερα βολικά, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τον ίδιο στην ομάδα.

Εκτίμηση: Με την δύναμη της έδρας του και την ανεβασμένη του ψυχολογία, εκτιμώ πως ο ΠΑΟΚ θα πετύχει την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το Περιστέρι φαίνεται πως χρειάζεται μια αλλαγή για να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα και αυτή ίσως πρέπει να είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Καλή μας τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
17:00
ΠΑΟΚ - Περιστέρι
1 & ΠΑΟΚ over 74,5
1.80
BET: 20 units
Combo
17:00
ΠΑΟΚ - Περιστέρι
1 (-9,5) & ΠΑΟΚ over 79,5
3.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις