Τεμάχιο αξίας 2.10, δυάδα στο 2.43

Τεμάχιο αξίας 2.10, δυάδα στο 2.43

Πάμε για ρελάνς μετά το μεσοβδόμαδο Βατερλό...

Ποδόσφαιρο προγνωστικά: Αναζητώντας γκολ

Ντροπή και αίσχος τα όσα γινήκανε μεσοβδόμαδα. Τίποτα δεν μας πήγε καλά, γκολ ζητάγαμε και γκολ δεν μπαίνανε –τουλάχιστο στα ματσάκια που θέλαμε. Τέσπα που λένε και οι νεολαίοι, προχωρούμε με νέα ποδόσφαιρο προγνωστικά, τρεις οι επιλογές.

Έστω και με τη ψυχή στο στόμα, ο Άρης πέρασε από τη Λαμία και επέστρεψε στις νίκες μετά τη φόλα με τον Απόλλωνα τση Σμύρνης. Επόμενος αντίπαλος, ο Παναιτωλικός, που με Γιόχαν Αναστασίου εις το τιμόνι παίζει μπάλα αλλά αδυνατεί να πάρει αποτέλεσμα.

Μέχρι τώρα, οι κίτρινοι είναι αήττητοι όποτε παίζουσι ενδός έδρας, ωστόσο έχουνε μόλις μία νίκη και δύο χηνάρια, αμφότερα δίχως γκολ. Από πέρυσι έχουνε να φάνε γκολ στο γήπεδό τους σε ματς πρωταθλήματος, με τους Αγρινιώτες από την άλληνα να έχουνε βρει δίχτυα και στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν δώκει. Ένα γκολ, του κερατά…

Έχουμε και ντερμπάκια μπόλικα σήμερα, με το δικό μας δεν ψήνομαι να ασχοληθώ, αντιθέτως θα παίξω μπάλα με εκείνα σε Αγγλία και Ιταλία. Πρώτο χρονικά αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, πήρανε φόρα οι κοκκινοδιαβολαίοι μετά την ανατροπάρα με την Αταλάντα αλλά άμα μένεις μόνιμα πίσω στο σκορ, δουλειά δεν γίνεται, βρε Όλε. Άμυνα γενικά δεν παίζουνε οι γηπεδούχοι, οι δε κόκκινοι, όποτε το θυμηθούν. Θα τιμήσουμε το χαμηλό αλλά τίμιο αμφίτερμα.

Αντίστοιχο το ποντάρισμα και στην ντερμπάρα της Ίντερ με τη Γιουβέντους. Την πατήσανε από τη Λάτσιο οι νερατζούρηδες, που όμως στη συνέχεια ξεσπάσανε στη Σέριφ. Οι δε μπιανκονέρηδες, καταφέρανε να βρούνε τη φόρμα τους τελευταία. Με σημεία δεν σπάζω το κεφάλι μου, προσδοκώ ωστόσο αμφίτερμα και βάζω δυάδα μαζί με τους Εγγλέζους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Άρης - Παναιτωλικός
Παναιτωλικός over 0,5
2.10
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 2.43
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Goal/goal
1.50
21:45
Ίντερ - Γιουβέντους
Goal/goal
1.62
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις