Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα στην Serie A

Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα στην Serie A

Κυριακή σήμερα και στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουμε πέντε αναμετρήσεις γεμάτες ενδιαφέρον.

Συνεχόμενα παιχνίδια

Διανύουμε μία από τις αγαπημένες μου περιόδους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν αποκτήσει μία αγωνιστική ταυτότητα και ξέρουν τι μπορούν να διεκδικήσουν σε κάθε παιχνίδι. Για σήμερα έχουμε πέντε αναμετρήσεις με δύο ντέρμπι και τα προγνωστικά θέλουν πολλά γκολ.

Φιορεντίνα – Κάλιαρι

Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα στην Serie A Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε κρίση. Ο Βλάοβιτς έχει ξεκαθαρίσει πως θα φύγει και έχει εκνευρίσει την διοίκηση και τους οπαδούς. Αυτό έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μιας και όλο το επιθετικό κομμάτι είναι χτισμένο πάνω του. Δύο συνεχόμενες ήττες μετράνε οι «βιόλα», μετά την άρνηση του Σέρβου επιθετικού στην πρόταση ανανέωσης. Όσον αφορά τα του παιχνιδιού, σίγουρα περιμένω να έχει τον έλεγχο, καθώς παίζει ποδόσφαιρο κατοχής. Επιθετικά θα προσπαθήσει να χτυπήσει με γρήγορη ανάπτυξη, όποτε βρίσκει χώρους.

Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα στην Serie A Η Κάλιαρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έδειξε πως έχει σφυγμό. Η πρώτη νίκη ήρθε και η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά. Σίγουρα στην Φλωρεντία δεν θα πάει για τουρισμό και θα δώσει μεγάλη μάχη για το αποτέλεσμα. Ο Ζοάο Πέδρο αναμένεται να «κουβαλήσει» επιθετικά την ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι πως αν βρει χώρο θα εκτελέσει. Αμυντικά θέλω να πιστεύω πως έχει αρχίσει και στρώνει, διότι σε διαφορετική περίπτωση η Φιορεντίνα θα της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

Ελλάς Βερόνα – Λάτσιο

Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα στην Serie AΗ Ελλάς Βερόνα έχει εξελιχθεί σε μία άκρως επιθετική ομάδα. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσει έχει σκοράρει 14 γκολ. Δυστυχώς όμως, η άμυνα της είναι το λιγότερο ασταθής με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς. Η έλευση Τούντορ έχει κάνει σίγουρα καλό στην ομάδα και αν καταφέρει να στρώσει την άμυνα, τότε σίγουρα δεν θα κινδυνεύσει. Στο σημερινό παιχνίδι περιμένω να δημιουργήσει παιχνίδι από τα άκρα και να ψάχνει την αντίπαλη περιοχή με γρήγορες σέντρες.

Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα στην Serie A Η Λάτσιο έχει την τελευταία φορά που αγωνίστηκε μετά από ευρωπαϊκή αναμέτρηση έχασε με 3-0, από την Μπολόνια, οπότε ελπίζω να έπαθε και να έμαθε. Γενικότερα εκτός έδρας δεν κάνει καλές εμφανίσεις, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια έχει τέσσερις βαθμούς. Κόντρα στην Βερόνα πιστεύω πως θα έχει την κατοχή, όμως δεν ξέρω αν θα κυριαρχήσει. Κλασικά θα παίξει με πάσες στον χώρο και θα προσπαθήσει να βρει τον Ιμόμπιλε στην επίθεση.

  • Όσον αφορά τα ντέρμπι της ημέρας, προβλέπω νίκης της Ρόμα επί της Νάπολι και ίσως ποντάρω στην επιλογή να κερδίσει η Ρόμα με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία με απόδοση 2.05.
  • Στο δεύτερο ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους έχω πολλές διαφορετικές σκέψεις. Βλέπω ισοπαλία με περισσότερο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οπότε έχουμε την επιλογή να κερδίσει η Γιουβέντους με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία (2.15). Από εκεί και πέρα μου αρέσει το 2-3 γκολ (2.05). Τέλος, πιστεύω πως η αναμέτρηση θα έχει πέναλτι (2.80).

Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 

Δυάδα απόδοσης 3.35
16:00
Φιορεντίνα - Κάλιαρι
Goal/goal
1.75
16:00
Ελλάς Βερόνα - Λάτσιο
Goal/goal & over 2.5
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 6.10
16:00
Φιορεντίνα - Κάλιαρι
Κάλιαρι - Να σκοράρει πρώτη
2.85
16:00
Ελλάς Βερόνα - Λάτσιο
Ελλάς Βερόνα - Να σκοράρει πρώτη
2.15
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις