Με τα φαβορί και… μια «βόμβα»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί Καέν και Σοσό, το πάνω χέρι στις έδρες τους Νιόρ και Χάβρη.

Προγνωστικά Γαλλίας: Βάζει τέλος στο σερί η Καέν

Στις αναμετρήσεις ΔουνκέρκηΚαέν και Σοσό – Κεβιγί εστιάζει η σημερινή στήλη για τα προγνωστικά Γαλλίας του Σαββάτου ενώ δεν λείπουν και τα αγαπημένα «έξτρα». Επιλογές για πάσης φύσεως ενδιαφερόμενο, για πάμε…

Τρίτη σερί νίκη για την Δουνκέρκη που μετά τις Πο και Μπαστιά, επικράτησε και της Βαλενσιέν (1-3) στο τοπικό ντέρμπι του Βορρά. Δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, ωστόσο είναι «κυνική» και αισίως αποτελεσματική στις λίγες τελικές που δημιουργεί (6-9-8 κατά σειρά οι τελικές της στα τρία τελευταία). Τα τρία τέρματα έφτασε ο εξτρέμ Ροσετό, που μαζί με τον Τσοκουντέ έχουν σημειώσει τα 7 από τα 12 φετινά των «βαρκάρηδων».

Από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την δυνατή φέτος Χάβρη προέρχεται η Καέν. Μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς για την ομάδα του Στεφάν Μουλέν (2-3 στην Τουλούζ), τα παιχνίδια της οποίας αισίως έχουν πολλές φάσεις και γκολ (τρία σερί goal/goal και over, συνολικά 12 γκολ με Τουλούζ, Βαλενσιέν και Χάβρη). Σκόραρε στο τελευταίο ο φορ Μεντύ που έφτασε τα 7 φέτος και είναι πρώτος στην Ligue 2 (μαζί με Σαρμπονιέ και Χίλεϊ). Επιπλέον, το ντεμπούτο του με την φανέλα των «βίκινγκ» έκανε και ο νεοφερμένος ως δανεικός (από Νότιγχαμ) Νούνο Ντα Κόστα (πρώην Στρασβούργο).

Θεαματικό το περσινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Καέν να φεύγει με το «διπλό» από το «Μαρσέλ-Τριμπού» (2-3, 1-2 στο ημίχρονο).

Δεν έγινε ξαφνικά και ομάδα πεντάδας η Δουνκέρκη, δύσκολο να κάνει και τέταρτη σερί νίκη απέναντι σε μια ανώτερη ποιοτικά Καέν. Παίζεται και μόνο του το διπλό, ωστόσο εμείς θα πάμε με την πιο «safe» επιλογή της κάλυψης του Χ2 σε συνδυασμό με το οver 1,5 γκολ.

Προγνωστικά Γαλλίας: «Ψιλιασμένη» η Σοσό

Με οδηγό για άλλη μια φορά την άμυνα και με το αγαπημένο της σκορ (1-0), πέρασε η Σοσό από την έδρα της Ροντέ και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Ligue 2 (26 βαθμοί). Τέταρτο τρίποντο στα πέντε τελευταία (4-1-0) για την ομάδα του Ομάρ Νταφ, η οποία παραχωρεί ελάχιστες τελικές (ιδίως εντός έδρας περίπου 7 ανά αγώνα) ενώ διατηρεί και την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος με 6 γκολ παθητικό. Εντός «Ογκούστ Μπονάλ» η Σοσό μετρά 4-1-1, μόνο στην ήττα από τη Χάβρη δέχθηκε γκολ (0-2).

Μια του ύψους μια του βάθους η Κεβιγί, η οποία μετά το δύσκολο «διπλό» στην Κορσική, έχασε με κάτω τα χέρια από τη Νιόρ (0-3). Αναμενόμενη (ως ένα βαθμό) η πορεία της, έχουμε ξαναπεί άλλωστε πως είναι ομάδα που δυσκολεύεται στο παιχνίδι κατοχής και στη δημιουργία, αντιθέτως την «βολεύει» περισσότερο ο ρόλος του αουτσάιντερ και το παιχνίδι των αντεπιθέσεων (τρεις από τις τέσσερεις φετινές νίκες είναι εκτός έδρας). Ο πήχης βέβαια τώρα ανεβαίνει απέναντι στην κορυφαία άμυνα της Ligue 2.

Παιχνίδι στα μέτρα της Σοσό, η οποία πρέπει να «πονηρευτεί» από το διπλό της Κεβιγί στην Αζαξιό. Περιμένω νίκη των γηπεδούχων (έστω και δύσκολα), οριακά αποδεκτός ο άσσος, προσωπικά θα πάω με την επιλογή των πολλαπλών σκορ 1-0, 2-0, 3-0 σε τιμές κοντά στον τριπλασιασμό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Προγνωστικά Γαλλίας: Έξτρα σκέψεις…

  • Σε «καλό φεγγάρι» η Νιόρ με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία (3-1-1) και μόλις δύο γκολ παθητικό. Εντός έδρας ηττήθηκε μόνο στο πρώτο από Καέν (0-1), 3-1-0 έκτοτε. Αντίθετη πορεία διαγράφει η Ροντέ με τέσσερεις ήττες στα πέντε τελευταία (0-1-4). Σε τιμές αουτσάιντερ πλέον ο άσσος, αξίζει σίγουρα ένα ποντάρισμα.
  • Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί η Χάβρη (4η). Έργο του έμπειρου Πολ Λε Γκεν, ομάδα που βασίζεται στην καλή άμυνα και στην ποιότητα των μεσοεπιθετικών της (12 από τα 13 τέρματα οι Μπουταΐμπ, Τιαρέ, Κορνέτ και Μπα που ήδη έχει ξεκινήσει την απόσβεση). Μέτρια έως τώρα η Πο, η οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ ως φιλοξενούμενη με διαιτητή τον Aμπντελατίφ Κερατζί (0-6-2 την τελευταία 4ετία σε National και Ligue 2). Σε καλές τιμές ο άσσος σε συνδυασμό με το Over 1,5.
  • Λιλ – Μπρεστ σήμερα για την Ligue 1 με τις αποδόσεις να «ιντριγκάρουν». Στο 1.57 ο άσσος για μια Λιλ που ηττήθηκε στην Κλερμόν, «κουβαλά» έξτρα κόπωση από το μεσοβδόμαδο κόντρα στη Σεβίλλη και γενικά δεν πείθει. Παραμένει χωρίς νίκη η Μπρεστ, η οποία ωστόσο έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά και θα μπει αποφασισμένη για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Άλλωστε οι «πειρατές» είναι η μόνη ομάδα που πήρε τέσσερεις βαθμούς από τα δύο περσινά παιχνίδια με την πρωταθλήτρια Λιλ (3-2, 0-0). Ξεκάθαρα η αξία είναι προς τα δεξιά, ασφαλώς παίζονται όλες οι καλύψεις (Χ2, 2dnb), προσωπικά θα ρίξω μια «ψιλή» στο σκέτο διπλό κι ας λήξει 3-0.
Μονό
20:00
Δουνκέρκη - Καέν
Χ2 & over 1,5
2.12
BET: 20 units
Ειδικό
20:00
Σοσό - Κεβιγί
Πολλαπλά σκορ (1-0), (2-0), (3-0)
2.67
BET: 5 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Ροντέ
1
2.80
BET: 5 units
Μονό
20:00
Χάβρη - Πο
1 & over 1,5
3.40
BET: 5 units
Ρίσκο
22:00
Λιλ - Μπρεστ
2
6.10
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις