Ημιτελικός με φόντο τα WTA Finals

Προγνωστικά Τένις

Προγνωστικά Τένις: Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα WTA Finals η Σάκκαρη διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό της Μόσχας #Blaze

Καλημέρα και καλό στοιχηματικό σαββατοκύριακο να έχουμε. Τα τουρνουά του τένις βρίσκονται στα ημιτελικά με την δράση να έχει μεταφερθεί πλέον στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα στην Μόσχα η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Προγνωστικά Τένις, με ειδικά στοιχήματα και όχι μόνο.

Αλεξάντροβα – Σάκκαρη

Πολύ καλή και αρκετά αποτελεσματική ήταν η Ελληνίδα αθλήτρια στον προημιτελικό. Απέναντι στην Χάλεπ πήρε την νίκη με 2-0 (6-4,6-4) συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της. Η Σάκκαρη βιώνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας της. Γεγονός που φανερώνει και το ότι θα βρεθεί για πρώτη φορά σε WTA Finals που θα διεξαχθούν στο Μεξικό. Απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Αλεξάντροβα μέχρι στιγμής παίζει φανταστικά. Απέκλεισε με 2-0 την Σαμπαλένκα σε ένα παιχνίδι που διήρκησε μόλις 73 λεπτά. Αυτή ήταν η δεύτερη πρόκριση απέναντι σε αθλήτρια του Τοπ10, καθώς είχε αποκλείσει την Τζαμπέρ στον δεύτερο γύρο. Η Ρωσίδα στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι από την βασική γραμμή, χωρίς να πιέζει πολύ από το σερβίς. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της κατάφερε να πετύχει μόλις 2 άσους. Προγνωστικά Τένις με ειδικό στοίχημα το Under στους άσους της Αλεξάντροβα.

Μπεράνκις – Τσίλιτς

Στο ταμπλό των αντρών ο πρώτος ημιτελικός θα είναι αυτός ανάμεσα σε δύο αθλητές που έχουν εντυπωσιάσει. Από την μία ο Λιθουανός Μπεράνκις, που αν και αποκλείστηκε στα προκριματικά κατάφερε να φτάσει στους «4». Ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Μανναρινό, εκμεταλλευόμενος όλα τα λάθη του αντιπάλου του. Σερβίρει σταθερά αν και το παιχνίδι του ξεκινάει και τελειώνει στην βασική γραμμή. Μέχρι στιγμής δεν έχει συναντήσει κάποιον αξιόλογο σέρβερ ώστε να φανεί πόσο μπορεί να απειλήσει.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τσίλιτς πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα τουρνουά στη χρονιά. Προέρχεται από δύο επιβλητικές νίκες απέναντι σε αθλητές αρκετά φορμαρισμένους. Σερβίρει εξαιρετικά, ενώ έχει καταφέρει να μειώσει τα αβίαστα λάθη του. Προγνωστικά Τένις, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τον Τσίλιτς. Εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό δεν θα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία και θα φτάσει σε μία εύκολη νίκη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
14:00
Αλεξάντροβα - Σάκκαρη
Αλεξάντροβα under 4,5 άσοι
1.87
BET: 30 units
Combo
17:00
Μπεράνκις - Τσίλιτς
2 & under 23,5
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις