Με το… 75% της Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μπέτις με τη Λεβερκούζεν για το Europa League έχει η στήλη του Scorakia με μονό ποντάρισμα.

Παραπατάω είναι η αλήθεια τις τελευταίες ημέρες, αλλά ήρθε η ώρα της ανάκαμψης. Η Ντόρτμουντ προχθές, όχι απλά με ξεγέλασε, αλλά «έπαιξε» μαζί μου, δεν προηγήθηκε και ούτε καν σκόραρε. Προχωράω με τα σημερινά προγνωστικά, τα οποίο αφορούν μία άλλη γερμανική ομάδα.

Η Ρεάλ Μπέτις λοιπόν υποδέχεται τη Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι πέρασαν τη Δευτέρα με 1-0 από την έδρα της Αλαβές, έχοντας ιδρώσει και αγχωθεί αρκετά, αφού σκόραραν προς το τέλος της αναμέτρησης. Δεδομένο πως υπάρχει κούραση για τους ποδοσφαιριστές της Μπέτις. Στα θετικά της όμως ότι διαθέτει καλή ψυχολογία, με 3/4 νίκες στα πρόσφατα παιχνίδια της.

Στην αντίπερα όχθη, στις 3 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της, η Λεβερκούζεν βγήκε νικήτρια. Εξαιρέσεις τα παιχνίδια με Ντόρτμουντ (3-4) και το πρόσφατο με τη Μπάγερν Μονάχου (1-5). Βέβαια, στα 8 φετινά παιχνίδια της για το πρωτάθλημα κατάφερε να προηγηθεί 6 φορές, δείχνοντας πως μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια κάπου το χάνει. Ουσιαστικά, στο 75% των αγώνων της προηγείται.

Το σετ των αποδόσεων χρίζει φαβορί τους γηπεδούχους. Δεν θα σταθώ σε σημείο, αλλά βρίσκω λίγο λάθος της μοιρασιά. «Πατάω» στο λάθος και επιλέγω να σκοράρουν πρώτοι οι Γερμανοί στον αγώνα σε απόδοση 2.05. Το θεωρώ value για την ακρίβεια και την ορθότητα των όσων γράφω. Καλή επιτυχία σε όλους μας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
Μπέτις - Λεβερκούζεν
Anytime score: 0-1
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις