«Φίλιπς Στέιντιον» με value στο 1.87

Europa League

Στην Ολλανδία και το Europa League ταξιδεύει ο BetMinute, όπου Αϊντχόφεν και Μονακό κοντράρονται με την αξία να κρύβεται στο 1.87.

Καλημερίζω. Europa League αλλά και Conference σήμερα, χαμός κανονικός. Υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον με τα ματς των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όμως άλλο είναι το ματς που με… τρώει.

«Φίλιπς Στέιντιον» και Αϊντχόφεν με Μονακό. Μπερδεμένος και δύσκολος όμιλος, ο δεύτερος του Europa League. Δείχνει να μένει πίσω η Στουρμ Γρατς και αν η Σοσιεδάδ καταφέρει το δύο στα δύο με τους Αυστριακούς στα back to back ματς, βάζει πλώρη για τους «16».

Κάτι που σημαίνει ότι τόσο το αποψινό όσο και το ματς στην Γαλλία, είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για Αϊντχόφεν και Μονακό. Είναι δύο ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ. Μπορεί η κρισιμότητα του αγώνα να τις κάνει πιο επιφυλακτικές αρχικά, όμως κάποια στιγμή ένα γκολ θα έρθει. Και όποια κι αν το βάλει, θα αναγκάσει την άλλη να επιτεθεί.

Ήτοι, περιμένω ροντέο προς το τέλος του αγώνα. Κοίταζα τα lines για late γκολ και ομολογώ πως ξενίζει το όριο στο 73ο λεπτό. Πίστευα πως θα είναι πιο ψηλά, κάπου στο 78’. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα 20λεπτο plus, μαζί με τις καθυστερήσεις. Είναι μεγάλο διάστημα, και η απόδοση στο 1.87 μια χαρά. Φυσικά και το τίμησα.

Άλλωστε, το επιβεβαιώνουν πολύ συχνά αμφότερες. Οκτώ στα τελευταία εννιά της Αϊντχόφεν έχουν γκολ απ’ το 73’ και μετά, την ώρα που η Μονακό μετρά τέσσερα στα τελευταία επτά.

Μονό
22:00
Αϊντχόφεν – Μονακό
Γκολ μετά το 73’
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις