Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 17/10)

κουπόνι σήμερα

Το κουπόνι σήμερα (Κυριακή 17 Οκτωβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα. Γεμάτο και το πρόγραμμα της Κυριακής, με παιχνίδι που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Προχωράμε στις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους οι Ονιεκούρου και Εμβιλά και ταξίδεψαν στα Γιάννινα, χωρίς απουσίες οι φιλοξενούμενοι. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα στον ΠΑΣ.

ΠΑΟΚ – Βόλος: Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα όπως δείχνει η βαθμολογία. Εκτός για τον δικέφαλο του βορρά οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ και Τσιγγάρας. Θετικός στον κορωνοϊό ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, τέθηκε ήδη σε καραντίνα.

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Ντεμπούτο για τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο των γηπεδούχων, πιθανώς επιστρέφουν οι Σιμάνσκι και Άμραμπατ. Χωρίς τους Παπαδόπουλο και Χαρίση οι φιλοξενούμενοι.

Νιούκαστλ – Τότεναμ: Πρώτο παιχνίδι στην νέα εποχή των γηπεδούχων και με διοίκηση από τη Σαουδική Αραβία. Παραμένει βέβαια δίχως νίκη μετά από 7 «στροφές» (0-3-4). Χωρίς γκολ ο Κέιν για 6 διαδοχικά παιχνίδια, προβληματισμός στην Τότεναμ.

Εβερτον – Γουέστ Χαμ: Ο τεχνικός της Εβερτον, Ράφα Μπενίτεθ, δεν έχει χάσει στα 9 πιο πρόσφατα ματς της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στον προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες (8-1-0).

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: Χωρίς τους Παβάρ, Κομάν και Τολισό οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από ήττα. Βέβαια, παραμένουν το φαβορί και πιθανότατα θα επικρατήσουν με αρκετά γκολ. Καλή επιλογή το διπλό με over 2,5.

Γιουβέντους – Ρόμα: Η Ρόμα έχει υποστεί 11 ήττες στα 12 ματς που έχει δώσει στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους. Καμία άλλη ομάδα στην Ιταλία δεν έχει υποστεί τόσες ήττες σε αυτό το γήπεδο από τη «Βέκια Σινιόρα». Χωρίς τους Ραμπιό και Ντιμπάλα οι γηπεδούχοι, εκτός οι Σμόλινγκ και Σπινατσόλα για τους «Ρωμαίους».

Νάπολι – Τορίνο: Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την 8η νίκη τους σε ισάριθμα ματς, αλλά στο αντίπαλο στρατόπεδο επιστρέφουν οι Μπελότι και Τζάτζα. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά το goal/goal μοιάζει αρκετά πιθανό.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Η φιλοξενούμενη σκόραρε στα τελευταία 12 ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα ανεξαρτήτως έδρας. Μάλιστα, στα πέντε τελευταία σημειώσε από δύο γκολ! Επιστρέφει ο Φάτι για τους γηπεδούχους, έτοιμος και ο μπακ Αλμπα. Παραμένει εκτός ο Ντεμπελέ. Ετοιμοπόλεμοι για τη Βαλένθια οι Γκαγιά, Σολέρ, Τσέρισεφ και Μάξι Γκόμες.

Μαρσέιγ – Λοριάν: Χωρίς εκτός έδρας νίκη στα 20 τελευταία ματς της Ligue 1για τη Λοριάν (0-11-9), το χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία.

Αλκμααρ – Ουτρέχτη: Η Αλκμααρ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις