Ένας Σκανδιναβός στην έρημο του Ίντιαν Ουέλς!

Προγνωστικά τένις

Μακροχρόνια προγνωστικά τένις στην έρημο του Ίντιαν Ουέλς έχει στη στήλη της Πέμπτης ο Billas 1974 με στήριξη σε ένα Σκανδιναβό αθλητή.

Ειδικό στις Ηνωμένες Πολιτείες

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Η προχθεσινή μας επιλογή στα προγνωστικά τένις να ποντάρουμε στον Κίκερ με την στήριξη του χάντικαπ των 2,5 games βγήκε τόσο άνετα (6-0, 6-1) σε σημείο πού έλεγα γιατί δεν πόνταρα πάνω του χωρίς χάντικαπ! Δεν πρέπει όμως να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί η έπαρση σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στο στοίχημα, μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές εύκολα…

Αρχίζει λοιπόν το ATP1000 στο Ίντιαν Ουέλς των Ηνωμένων Πολιτειών, ίσως το καλύτερο 1000άρι τουρνουά, μιας και ψηφίζεται ως τέτοιο από το 2014 και μετά! Φαβορί για να το κατακτήσει στην τιμή του 3,25 είναι ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ πρόσφατος νικητής του US OPEN και αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος στην σκληρή επιφάνεια φέτος. Θυμίζω ότι και αυτό το τουρνουά διεξάγεται χωρίς την συμμετοχή κάποιου από τους Big 3 (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς), καθώς επίσης και του προηγούμενου νικητή (Τιμ, 2019) που όπως οι Φέντερερ, Ναδάλ έχει τερματίσει πρόωρα την χρονιά λόγω τραυματισμού.

Προγνωστικά: Σκανδιναβική επιλογή

Προσωπικά δεν θα στηρίξω ξανά την επιλογή Μεντβέντεφ, γιατί απλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια και κάπου μπορεί να σκοντάψει. Γενικότερα επειδή είναι πολλοί οι μνηστήρες του τίτλου (Ζβέρεφ, Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι κ.α.) θα αποφύγω να πάω σε νικητή τουρνουά, αλλά αντίθετα θα επιλέξω έναν παίκτη που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο να φτάσει ως τα ημιτελικά (νικητής 2ου τετάρτου). Μιλάω λοιπόν για τον Δανό Κάσπερ Ρούντ, νο10 στον κόσμο, ο οποίος πέραν του ότι έχει φέτος ήδη 4 τίτλους στο χώμα που είναι η καλή του επιφάνεια έδειξε πρόσφατα τις ικανότητες του και στην σκληρή επιφάνεια κερδίζοντας τον τίτλο στον δύσκολο 250άρι του Σαν Ντιέγκο.

Στο τέταρτο του θα συναντήσει λογικά τον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις στην φάση των 16, τον Αργεντίνο Ντιέγκο Σβάρτσμαν στην φάση των 8 και πιθανότητα στα προημιτελικά θα βρει απέναντι του τον Ρούμπλεφ. Καλοί παίκτες όλοι και ειδικά ο Ρούμπλεφ είναι και φαβορί αλλά στα δικά μου μάτια αξίζει το ποντάρισμα στον ανερχόμενο Δανό στην πολύ καλή τιμή του 6,75!

Αυτή λοιπόν θα είναι η μακροχρόνια επιλογή μας στα προγνωστικά τένις για το Ίντιαν Ουέλς και θα επανέλθουμε σε επόμενα άρθρα με επιλογές από τους αγώνες του τουρνουά!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μακροχρόνιο Indian Wells
Να φτάσει ως τα ημιτελικά
Κάσπερ Ρούντ
6.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις