Ρόδα… μπάλα και ταμείο

προγνωστικα στοιχηματος

Ε ναι λοιπόν, επιστρέψαμε! 2/2 το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπου πήγαμε με τα γκολ στην Αγγλία και μας βγήκε σε καλό. Μετά τη κακή παρένθεση του Champions League, επιστρέψαμε στα πετυχημένα προγνωστικά, ανεβήκαμε στο 70% και πάμε σήμερα να χτίσουμε νέο σερί. Για πρώτη φορά, δεν θα παίξουμε μόνο με ποδόσφαιρο – όπου έχουμε δυνατή επιλογή από Ελλάδα – αλλά θα ποντάρουμε και στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Υπερβολικός ο διπλασιασμός

Ξεκίνημα με το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου! Μπορεί και όχι, προχωράμε. Παναθηναϊκός και ΝΠΣ Βόλος αναμετριούνται σήμερα στις 16:00 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο πρωτοπόρος Βόλος (!) έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, είναι μόνος πρώτος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κερδίζοντας τη μαχητική Λαμία, τον – αδύναμο στο ξεκίνημα – Απόλλωνα και τον κακό Ατρόμητο, έχοντας 8 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό! Ο γηπεδούχος από την άλλη, δεν εκμεταλλεύτηκε τη νίκη της πρεμιέρας επί του Απόλλωνα και έχασε σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη από τους ΠΑΣ και Άρη αντίστοιχα, με το ίδιο σκορ, 1-0.

Εκτίμηση: Ο Βόλος έχει δείξει πως είναι δυνατός στην επίθεση, ενώ και ο Παναθηναϊκός θα παλέψει πάρα πολύ για να πάρει το ματς μπροστά στο κόσμο του. Το ενδεχόμενο να βρουν και οι δύο γκολ μού μοιάζει αρκετά πιθανό και δεν καταλαβαίνω το λόγο που παίζεται πάνω από τον διπλασιασμό σχεδόν παντού. Αυτό δεν θα μας βάλει σε δεύτερες σκέψεις και θα ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 2.15.

Βρετανικό δίδυμο στα ψηλά

Και πάμε στη Ρωσία και στο Σότσι, εκεί όπου πραγματοποιείται το 8ο Ρωσικό Γκραν Πρι, μετά την άφιξή του το 2014. Η ιστορία σε αυτή τη πίστα είναι σχεδόν πάντα ίδια, με την Μερσέντες να έχει κερδίσει όλους τους αγώνες (6 ο Χάμιλτον, 2 ο Μπότας), αλλά οι βροχερές κατατακτήριες του Σαββάτου έφεραν εκπλήξεις. Ο Λάντο Νόρις έβαλε τη ΜακΛάρεν του στη κορυφή του γκριντ, με τους Σάινθ και Ράσελ να ακολουθούν. Παρ’όλα αυτά, ο ρυθμός αγώνα – τον οποίο μπορούμε να κρίνουμε από τις ελεύθερες δοκιμές – δείχνει μεγάλο πλεονέκτημα της Γερμανικής ομάδας.

Εκτίμηση: Κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Νόρις και την ΜακΛάρεν. Το γεγονός όμως ότι ο Χάμιλτον ξεκινάει σχετικά ψηλά (4ος) τον κάνει ακόμα φαβορί, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μαξ Φερστάπεν ξεκινάει 19ος και άρα είναι ευκαιρία για τον Βρετανό πρωταθλητή να περάσει μπροστά στο πρωτάθλημα. Βλέπω τη νίκη του Χάμιλτον και κυνήγι αυτού για τον ταχύτερο γύρο, κάτι που δίνεται στο 3.00, αλλά επίσης πιστεύω πως ο συμπατριώτης του Νόρις θα τον συνοδέψει στο βάθρο, σε απόδοση 3.50.

Μονό
15:00
Γρηγορότερος γύρος και νίκη Κούρσας
Λούις Χάμιλτον
3.00
BET: 5 units
Μονό
15:00
Straight Forecast
1ος - Λούις Χάμιλτον, 2ος - Λάντο Νόρις
3.50
BET: 5 units
Μονό
16:00
Παναθηναϊκός - ΝΠΣ Βόλος
Goal/Goal
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις