Μάχες στα προημιτελικά και Laver Cup

Μάχες στα προημιτελικά και Laver Cup

Καλή Παρασκευή σε όλους τους αναγνώστες και επιστροφή στο τένις. Δύο τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 250 διεξάγονται αυτή την εβδομάδα. Στο Μετς της Γαλλίας θα διεξαχθούν σήμερα οι προημιτελικοί. Προβλέψεις ΑΤΡ Μετς, με μονές επιλογές, δυάδα αλλά και ρίσκο με αξία.

Ρούνε – Καρένο Μπούστα

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στο νούμερο 2 του ταμπλό και την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Ο 18χρονος Δανός Χόλγκερ Βίτους Νόντσκοφ Ρούνε κάνει ένα εκπληκτικό τουρνουά μέχρι στιγμής. Ξεκίνησε από τα προκριματικά και με 4 συνεχόμενες νίκες βρέθηκε στους «8». Τελευταίο του θύμα ο Σονέγκο, που βρίσκεται 109 θέσεις ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Να σημειωθεί πως ο Ρούνε είναι μέλος της ακαδημίας Ναδάλ στην Μαγιόρκα.

Απέναντί του ο χάλκινος Ολυμπιονίκης και νούμερο 16 στην παγκόσμια κατάταξη, Καρένο Μπούστα. Ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο νίκησε πολύ εύκολα 2-0 τον Σουηδό Ίμερ. Θα είναι πιο ξεκούραστος και σαφώς περισσότερο υποψιασμένος για τον νεαρό αντίπαλό του. Προβλέψεις ATP Μετς, με φαβορί τον Καρένο Μπούστα αλλά όχι για μία εύκολη νίκη. Θεωρώ ότι ο Ρούνε θα τον δυσκολέψει αρκετά, δεν θα μπορέσει όμως να τον κερδίσει.

Χιρόν – Γκόγιοβτσικ

Δύο αθλητές που έκαναν μεγάλες εκπλήξεις θα βρεθούν αντιμέτωποι σε αυτό το παιχνίδι. Ο Χιρόν κατάφερε να επιβληθεί του Ντε Μινόρ με 2-0 σε δύο πολύ κλειστά σετ (7-5,7-6). Με το ίδιο σκορ ο Γκόγιοβτσικ επικράτησε του Κατσάνοφ (6-3,7-6). Ο Γερμανός διανύει μία εξαιρετική περίοδο φόρμας με 10 νίκες σε 11 παιχνίδια.

Παιχνίδι που το περιμένω να κριθεί στις λεπτομέρειες χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Γκόγιοβτσικ δείχνει το τελευταίο διάστημα να παίζει αρκετά σταθερά και αυτό ίσως τον βοηθήσει να φτάσει στη νίκη. Προβλέψεις ATP Μετς, με πολύ καλή επιλογή το over στο σύνολο των games, όπως επίσης και να κριθεί το παιχνίδι στα τρία σετ.

Laver Cup

Το ετήσιο πλέον παιχνίδι ανάμεσα στους καλύτερους Ευρωπαίους και επίλεκτους από όλο των κόσμο αρχίζει. Πέρσι ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του πιεσμένου προγράμματος. Φέτος επιστρέφει και μάλιστα σε ένα θρυλικό γήπεδο. Το TD Garden της Βοστώνης θα μετατραπεί σε γήπεδο τένις για να φιλοξενήσει τους 12 αθλητές. Τις ομάδες απαρτίζουν αναλυτικά:

Team Europe: Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι, Ρουντ.

Team World: Αλιασίμ, Σαποβάλοφ, Σβάρτσμαν, Οπέλκα, Ίσνερ, Κύργιος.

Η ομάδα της Ευρώπης έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Για πρώτη φορά και οι έξι αθλητές της βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Αντίστοιχα, η μεικτή κόσμου δεν θα έχει κανέναν αθλητή από το top10, μοιάζει όμως αποφασισμένη για την νίκη. Η συμμετοχή του Τσιτσιπά θεωρείται αμφίβολη, ενώ και ο Μεντβέντεφ έχει δηλώσει πως δεν θα αγωνιστεί πολύ. Αξίζει να πονταριστεί η νίκη της Team World που προσφέρεται σε τιμές πάνω από 4.00+.

Δυάδα απόδοσης 2.32
15:00
Χιρόν - Γκόγιοβτσικ
Over 21,5
1.52
19:00
Ρούνε - Καρένο Μπούστα
2
1.53
BET: 20 units
Combo
19:00
Ρούνε - Καρένο Μπούστα
2 & over 21,5
2.75
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
Laver Cup
Κατάκτηση: Team World
4.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις