Ένα ημίχρονο κι ένα αμφίτερμα

«Κίτρινα υποβρύχια» για Champions League

Μια γλυκόπικρη γεύση μας άφησε η χθεσινή ημέρα και τα δύο μονά αποδεκτά που ποντάραμε στην Ιταλία. Στο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου πετυχαίνει δύο γκολ η Γιουβέντους, φοβερά, ωραία, και μετά καταρρέει και τρώει 4. Όποιοι κάσαραν στο 1-2 είχαν καλό κέρδος. Πάμε στα σημερινά, κάθε μέρα στοίχημα πλέον.

Ξεκίνημα με Νησί και το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ. Πολλές κλασικές ευκαιρίες χαμένες με τη Σαουθάμπτον για τη Σίτι, η οποία δημιούργησε και δε σκόραρε. Μετά την καραντίνα πετάει φωτιές το… Νεόκαστρο, έχοντας δύο μεγάλες νίκες και δύο  ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Επιλογή εδώ το over 1,5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.91.

Άλλο ένα παιχνίδι μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτή τη φορά στην Ισπανία. Χετάφε εναντίον Βιγιαρεάλ λοιπόν. Αγωνας 5ης θέσης είναι εδώ και ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί το αμφίτερμα κυκλοφορεί σε απόδοση διπλασιασμού. Το επιλέγω.

Δυάδα (απόδοσης 3.82)

20:00 Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (1.91)

21:30 Χετάφε – Βιγιαρεάλ: Goal/goal (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις