Στήλη Νο. 200, με ελληνικό combo και σκόρερ

Προγνωστικά Super League

Προγνωστικά Superleague

Ο Τρελός τα’ χει… 200. Ο MasterBetChef ενηλικιώθηκε και συνεχίζει πιο ώριμος από ποτέ. Όσοι ακολουθείτε από την αρχή τη στήλη, περάσατε τον περσινό χειμώνα γεμάτο ταμεία. Εiδικά σε Euroleague και Volleyleague, τα ποσοστά επιτυχίας κυμάνθηκαν στο 70%. Μέχρι να ξαναρχίσουν αυτές οι αγαπημένες διοργανώσεις, θα ασχοληθούμε με προγνωστικά από τη Super League.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Συνεχίζει να τρελαίνει τα προγνωστικά ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε εκρηκτικά τη χρονιά, με δύο μεγάλες νίκες. Ο κ. Μεταξάς έχει παρουσιάσει ένα πολύ δεμένο σύνολο που παίζει καταπληκτική άμυνα. Άλλα και η επιθετική λειτουργία της ομάδας είναι καλή, ειδικά σε καταστάσεις αντεπίθεσης. Οι Ηπειρώτες μπορούν να κυνηγήσουν την είσοδο στα πλέι οφ φέτος, αν αντέξει το ρόστερ τους. Το σοκ του τραυματισμού του ηγέτη Κόντε είναι βέβαια μεγάλο.

Στήλη Νο. 200, με ελληνικό combo και σκόρερ
Το κενό προς το παρόν καλείται να καλύψει ο Χ. Περέα. Εμμένω στην άποψή μου ότι αυτό το παιδί έχει πολλά ακόμα να μας δείξει. Πολύ δυνατός παίκτης, γρήγορος και με μεγάλες αντοχές. Διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία δηλαδή, απέναντι στα οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον ο Τσιγκρίνσκι. Πιστεύω ότι ο Ουκρανός του Ιωνικού θα ταλαιπωρηθεί πολύ από τον νεαρό αντίπαλό του και δεν θα τα βγάλει πέρα.

Το κενό του Κόντε δίνει αξία στα προγνωστικά Super League για γκολ του Χ. Περέα. Κι όπως και να έχει, τα Γιάννινα είναι μια κλάση πάνω από την ομάδα της Νίκαιας, οπότε μπορούν να πάρουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, βασιζόμενα και πάλι στην πολύ καλή τους άμυνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
18:15
Iωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
Χ2 & under 1,5 Ιωνικός
1.68
BET: 15 units
Σκόρερ
18:15
Iωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ Χ. Περέα
4.60
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις