Super League: Previews και σημεία για τη 2η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 2ης αγωνιστικής

Αρκετά ενδιαφέρουσα αποδείχτηκε η πρώτη αγωνιστική της φετινής Super League. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, άφησαν ήδη τους πρώτους βαθμούς, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σημείωσαν ευρείες νίκες. Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν για την ετοιμότητα και τις δυνατότητες των υπολοίπων ομάδων. Μπροστά μας η 2η αγωνιστική που ανοίγει σήμερα με το Ιωνικός – Άρης.

17/9 (19:00) Ιωνικός – Άρης 

Κρατάει τα καλά ο Ιωνικός στην επανεμφάνιση του στη Super League. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά είχε τις ευκαιρίες του να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η αποβολή βοήθησε την ποιοτική επιθετικά ΑΕΚ να φτάσει στο μάλλον άδικο για τον Ιωνικό 3-0. Ο Άρης και ο Μάντζιος ήδη νιώθουν τρομερή πίεση. Φλύαρη και άνευρη εμφάνιση, απέναντι στον ΌΦΗ, δίκαιη απόλυτα η ισοπαλία.

Εκτίμηση: Με το καλημέρα ο Άρης είναι στα σχοινιά, βάσει των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί. Λογικά θα εμφανιστεί βελτιωμένος απέναντι σε έναν Ιωνικό που έδειξε πραγματάκια, αλλά θέλει δουλειά. Δίκαιο το διπλό κοντά στο διπλασιασμό (1.90) θα το αγοράσουμε.

18/9 (20:30) ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Τρομερό διπλό (δωρεά Ζίβκοβιτς) στη πρεμιέρα για τον ΠΑΣ μέσα στη Τούμπα. Αποτελεσματικότατοι οι Ηπειρώτες, σε ένα γήπεδο που «έγερνε» στη Θεσσαλονίκη, αλλά με ένα φλύαρο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός σκόρπισε ενθουσιασμό, αν και τα χρειάστηκε για ένα μισάωρο. Έδειξαν πράγματα οι μεταγραφές με το Βιτάλ να αποδεικνύετε υπερπολύτιμος στη πρεμιέρα.

Εκτίμηση: Με συνταγή Τούμπας θα παρουσιαστεί ο ΠΑΣ, όπου στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στους πράσινους στους Ζωσιμάδες έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα. Με φούρια αναμένονται οι πράσινοι μετά τη πρεμιέρα, ιδανικές μοιάζουν οι συνθήκες, αγοράζεται χωρίς πολλές σκέψεις το διπλό αρκετά πάνω από το διπλασιασμό (2.32).

19/9 (16:00) Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος 

Σίγουρα απογοήτευση για το 4-0 στη Λεωφόρο, αλλά η εμφάνιση ήταν καλή. Έδειξε θράσος ο Απόλλωνας ειδικά μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ. Απόρροια του ότι δε κλείστηκε και το πάλεψε η έκταση του σκορ. Ο Βόλος εμφανίστηκε διπρόπωπος στη πρεμιέρα. Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και 2-0 μπροστά στο σκορ. Στα σχοινιά στο δεύτερο, αλλά το τρίποντο μπήκε στο σακούλι.

Εκτίμηση: Έδειξαν πράγματα και οι δύο ομάδες την πρώτη αγωνιστική. Ενισχυμένος αναμένεται ο Απόλλων με τους Λα Πάρα και Άλβεζ να είναι έτοιμοι. Ο Βόλος ειδικά επιθετικά έδειξε καλά στοιχεία. Ιδιαίτερα ψηλά τιμάται το αμφίτερμα (1.95) χωρίς προφανή λόγο.

19/9 (18:15) ΟΦΗ – ΑΕΚ 

Με συνταγή πλέι-άουτ εμφανίστηκε ο ΟΦΗ, δίκαιο το Χ απέναντι σε ένα φλύαρο Άρη. Δεν αναμένεται να αλλάξει συνταγή με την ΑΕΚ, με τους τραυματισμούς πάντως να κάνουν πάλι τη ζωή δύσκολη στους Κρητικούς. Η Ένωση ήταν καλή με τον Ιωνικό, οι μεταγραφές φαίνεται πως θα κανουν τη διαφορά. Ανασταλτικά έχει πολλά να διορθώσει ο Μιλόγεβιτς.

Εκτίμηση: Παιχνίδι γάτας με ποντίκι θα δούμε λογικά. Ιδιαίτερα ποιοτική η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά, ήδη ταλαιπωρημένος ο ΟΦΗ από τραυματισμούς. Δύσκολα θα παρουσιαστεί τόσο φλύαρη όσο ο Άρης η Ένωση, αφού διαθέτει λύσεις για να ξεκλειδώνει άμυνες. Νίκη της ΑΕΚ σε συνδυασμό με γκολ (over 1,5) το βρίσκουμε σε πολύ καλές τιμές (2.18).

19/9 (18:15) Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Στάθηκε καλά στο Καραϊσκάκης ο Ατρόμητος, είχε και τις ευκαιρίες του για να κάνει γκολ. Δεινοπάθησε το τελευταίο 20λεπτο ειδικά, ευχαριστημένος με το βαθμό. Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Αστέρα με σκοπό να μη χάσει. Παρόμοια νοοτροπία και από τους Αρκάδες, μοιραία το παιχνίδι «έσβησε» στην ισοπαλία.

Εκτίμηση: Ο Ατρόμητος θα παίξει για τη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο στα «κυβικά» του. Ο Παναιτωλικός έδειξε πραγματάκια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Αστέρα. Αδικαιολόγητα χαμηλά ο άσσος, αλλά δεν στηρίζει κόντρα ο Παναιτωλικός. Δύσκολο πάλι να μείνουν άσφαιροι, ένα ποντάρισμα σε 2-3 γκολ (2.00) ίσως μοιάζει safe.

19/9 (20:30) Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 

Δεν ήθελε να χάσει απέναντι στο Παναιτωλικό και το πέτυχε μάλλον εύκολα ο Αστέρας. Σταθερός σε κορμό και νοοτροπία από πέρυσι, βάζει δύσκολα στο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει γκρίνια και η γκέλα της πρεμιέρας, όπως ήρθε, φούντωσε τη κατάσταση. Παίζει και για το Conference την Πέμπτη, με το πρόγραμμα ήδη να είναι απαιτητικό.

Εκτίμηση: Πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του «δικεφάλου» την Πέμπτη και το πως θα παρουσιαστεί Κυριακή. Κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας, δεν ρισκάρεται ποντάρισμα σε σημείο. Τύχη έχει ποντάρισμα να μπει γκολ μετά το 28′ (2.05), κυρίως λόγω καταπόνησης του ΠΑΟΚ και αμυντικού προσανατολισμού των Αρκάδων.

19/9 (20:30) Λαμία – Ολυμπιακός 

Κακή στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Βόλο η Λαμία, δίκαια πίσω με δύο γκολ. Πίεσε στη συνέχεια, μείωσε, αλλά μέχρι εκεί. Ο Ολυμπιακός πέταξε μια ώρα παιχνιδιού απέναντι στον Ατρόμητο. Τρομερά πιεστικός στο φινάλε, δεν είχε την τύχη με το μέρος του αυτή τη φορά. Μεσολαβεί παιχνίδι για το Europa League την Πέμπτη.

Εκτίμηση: Ήττα στη πρεμιέρα της Super League και στα καπάκια υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Όχι και ότι καλύτερο για τη Λαμία, που πάντως βρίσκει τρόπο να δυσκολεύει τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται καν κοντά στα στάνταρ του, αλλά η νίκη κρίνεται επιτακτική. Συνδυασμός νίκης των ερυθρόλευκων με λίγα τέρματα (under3,5) (1.85), κρίνεται ικανοποιητικός.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις