Η δύναμη της έδρας

Η δύναμη της έδρας

Επανέναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και πρεμιέρα για την ελληνική Σούπερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο. Δύσκολη η προηγούμενη περίοδος με τις εθνικές ομάδες και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη. Προθέρμανση την Παρασκευή, πριν το κυρίως πιάτο του Σαββατοκύριακου, με σχετικά μικρό μενού και λίγες επιλογές. Ένα παιχνίδι ξεχωρίζει και με αυτό θα ασχοληθούμε.

Λοριάν – Λιλ

Δύσκολη η περσινή σεζόν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να σωθούν (με διαφορά 2 πόντων) χάρη στην έδρα τους. Με την ίδια συνταγή πορεύεται η ομάδα και φέτος. Μία νίκη σε ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μονακό με 1-0, η μοναδική της σε αυτά τα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τους περσινούς πρωταθλητές, ξεκινά για αυτούς μια περίοδος συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Champions League, οπότε το ροτέισον είναι πολύ πιθανό. Η εκκίνηση του πρωταθλήματος δεν ήταν η ιδανική, καθώς σε 4 αγωνιστικές μάζεψε 5 βαθμούς, ακριβώς όσους και η αντίπαλός της. Ωστόσο, η ποιότητα των φιλοξενούμενων, ειδικά στην επιθετική γραμμή, είναι αδιαμφισβήτητη. Προφανώς και η φετινή σεζόν κρύβει περισσότερες παγίδες για τους «λιλουά», αφού οι αντίπαλοι θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι και οι υποχρεώσεις, άρα και η κούραση, θα είναι περισσότερες.

Η Λίλ ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της και έχει απέναντί της έχει μια ομάδα, όπου στην έδρα της παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Λοριάν - Λιλ
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις