Μπορεί την πρόκριση η Εθνική μας; Ιδού οι αποδόσεις

Μπορεί την πρόκριση η Εθνική; Ιδού οι αποδόσεις

Τι κι αν πολλοί την είχαν ξεγραμμένη μετά τις τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς; Τι κι αν άκουσαν τόσα οι διεθνείς και ο Φαν Σιπ μετά την εμφάνιση στο Κόσοβο; Βγήκαν στο γήπεδο κόντρα στους Σουηδούς, έκλεισαν στόματα κι έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Αλλά ποιες είναι οι αποδόσεις της Εθνικής μας;

Με εμφάνιση που θύμιζε κάτι απ’ τα παλιά, η «γαλανόλευκη» πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο κόντρα στους Σκανδιναβούς, μείωσε στους τρεις βαθμούς απ’ τη δεύτερη θέση κι ελπίζει ακόμη. Μπορεί να μην κερδίζει εύκολα, όμως αρνείται να χάσει. Δεν είναι μικρό πράγμα το μέχρι στιγμής αήττητο στο δεύτερο όμιλο. Στοιχείο που πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Παρόλα αυτά, παραμένει δύσκολο το εγχείρημα της δεύτερης θέσης όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις. Ας όψεται το ματς με τη Γεωργία και η εντός έδρας ισοπαλία. Στο 3.70, έναντι του 1.25 των Σουηδών, παίζεται η Εθνική να προλάβει το τρένο της δυάδας ενώ μαθηματικές ελπίδες έχει το Κόσοβο, που το βρίσκουμε στο 18.00.

Όσον αφορά την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ισπανία λογικά δεν… πιάνεται. Πήρε αποστάσεις μετά το χθεσινοβραδινό πέρασμα απ’ το Κόσοβο και με ένα αγώνα περισσότερο, βρίσκεται στο συν τέσσερα από την ομάδα του Γιάνε Άντερσον. Στο 1.22 το αναμενόμενο ενδεχόμενο της πρωτιάς της, και ακολουθούν Σουηδία στο 5.00, Ελλάδα στο 20.00 και τέλος οι Κοσοβάροι στο, από άλλο πλανήτη, 5.000!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις