Ελληνοκαναδική μάχη!

Ελληνοκαναδική μάχη!

Καλημέρα σε όλους,

Στις προχθεσινές επιλογές των προγνωστικών τένις είχαμε 0/2 σε ματς που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες καθώς αμφότερες οι προτάσεις μας έχασαν τους αγώνες με 3/2 στα σετ!! Όποιος είδε τους αγώνες  θα συμφωνήσει – φαντάζομαι – ότι θα μπορούσαμε κάλλιστα για λίγα εκατοστά μέσα, ή λίγα εκατοστά έξω να έχουμε τα αποτελέσματα υπέρ μας και στους 2 αγώνες!

Έτσι, όμως, είναι το στοίχημα και ειδικά στο τένις, οπότε μένουμε με την εκτίμηση ότι οι επιλογές γίνανε σωστά με βάση την λογική που ακολουθούμε στα πονταρίσματά μας και φτάσαμε πολύ κοντά στην επαλήθευσή τους.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, στον ρυθμό του US OPEN για σήμερα Δευτέρα, όσον αφορά τα προγνωστικά τένις, θα μεταφερθούμε στο τουρνουά των γυναικών και στον αγώνα στον οποίο έχουμε το ενδιαφέρον μας ως Έλληνες με την Μαρία Σάκκαρη που αντιμετωπίζει την Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν τον Απρίλιο στα ημιτελικά του τουρνουά του Μαϊάμι όπου επικράτησε μετά από πολύ δυνατό ματς η Αντρεέσκου με 2-1 σετ (7-6, 3-6, 7-6). Η Μαρία έως τώρα δεν έχει χάσει σετ στα πρώτα 3 ματς στο τουρνουά ενώ και η Αντρεέσκου δυσκολεύτηκε μόνο στον 1ο γύρο, αλλά έκτοτε έχει 2 νίκες χωρίς απώλεια σετ. Τώρα, βέβαια, που μπαίνουμε στον 4ο γύρο λογικά και οι δύο τενίστριες θα έχουν απώλειες σετ στα παιχνίδια τους.

Βάσει αυτού αλλά και της τελευταίας τους μονομαχίας εκτιμώ ότι το ματς έχει πάνω από 22,5 games σε τιμές διπλασιασμού, επιλογή την οποία μπορούμε να πιάσουμε ακόμα και με δύο «μεγάλα» σετ (π.χ. 7-6, 6-4).

Καλή επιτυχία σε όλους ό,τι και αν επιλέξετε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
04:00
Μαρία Σάκκαρη - Μπιάνκα Βανέσα Αντρεέσκου
Over 22,5 games
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις