Το κρίσιμο ματς

Προκριματικά Μουντιάλ

Προκριματικά Μουντιάλ: Πίστη στη γαλανόλευκη

Ο Σεπτέμβριος όπως και η παρθενική μας συμμετοχή στο Tipsters’ League μας μπήκε καλά, καθώς την Τρίτη όπως το προβλέψαμε η Β. Μακεδονία δεν μπόρεσε να «λυγίσει» την Αρμενία. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 με τη γειτονική χώρα να έχει μεν την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ουσιαστικές φάσεις που θα απειλούσαν την εστία των Αρμένων. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με προκριματικά Μουντιάλ.

Για να πάρει φόρα το τραίνο μας, σήμερα ξεχωρίσαμε τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας, που παίζει εκτός έδρας στο Κοσσυφοπέδιο. Αύριο 21.45 ανοίγουμε μια παγωμένη, πατάμε το 9 στο τηλεκοντρόλ για να παρακολουθήσουμε στο OPEN το Κόσοβο – Ελλάδα και ούτε δύο ώρες μετά να πάμε μαζί ταμείο.

Κόσοβο – Ελλάδα

Το Κόσοβο μετά από δύο βαριές ήττες από Ισπανία και Σουηδία έκανε μεσοβδόμαδα την πρώτη της νίκη με 1-0 μέσα στη Γεωργία, διατηρώντας τις ελπίδες του για τις πρώτες δύο θέσεις. Είναι ομάδα με δυνατή επιθετική γραμμή καθώς σε φιλικά και επίσημα ματς βρίσκει διαρκώς δίχτυα, είναι όμως αδύναμο αμυντικά καθώς με εξαίρεση τον αγώνα με τη Γεωργία δέχεται εύκολα γκολ. Στη σύνθεσή του έχει ορισμένες απουσίες οι οποίες όμως δεν είναι σημαντικές ώστε να αποτελέσουν πονοκέφαλο για τον κόουτς της.

Η φιλοξενούμενη Ελλάδα που μετρά έναν αγώνα λιγότερο, μετά από δύο ισοπαλίες με Ισπανία και Γεωργία ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης. Μεσοβδόμαδα έχασε στον φιλικό αγώνα από την Ελβετία με 2-1, αφήνοντας προβληματισμένο τον Φαν Σιπ για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μεσοεπιθετικά διαθέτει ένα γρήγορο σύνολο το οποίο μπορεί να σκοράρει σε κάθε αγώνα που δίνει. Στο ρόστερ της είναι σημαντική η απουσία του Τζόλη ο οποίος ξεπέρασε μεν τον τραυματισμό του, ωστόσο φαντάζει πολύ δύσκολο να αγωνιστεί.

Η Ελλάδα θέλει να επαναλάβει στην Πρίστινα ό,τι έκανε τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν και νίκησε με 2-1 στο ίδιο γήπεδο. Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες καθώς σε ενδεχόμενη νίκη της Ισπανίας έναντι της Γεωργίας, όποιος ηττηθεί πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στην πρώτη δυάδα. Περιμένουμε να δούμε τις επιθετικές αρετές και των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο με το Κόσοβο να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εθνικής μας, η οποία μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω που θα μας χαρίσει και το σημείο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
21:45
Κόσοβο - Ελλάδα
X2 & over 1,5
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις