Μια «ψιλή» στα eSports

Μια «ψιλή» στα eSports

Το «δυάρι» της Team Empire depressed kid, συναντά την ομάδα που ανήκει σήμερα, καθώς η Team Unique τον έχει δώσει δανεικό, για ένα αγώνα, ο οποίος είναι πολύ κρίσιμος για την Team Unique. Η Unique, είναι πάντα στα «ονόματα» από το 2019, ενώ το καλοκαίρι κατάφερε να τελειώσει στις θέσεις 9-12 του Tier 1 του ESL One, χάνοντας από την Vikin.gg. Στην προηγούμενη σεζόν του Champions League, η Unique έχασε από την Team Spirit, η οποία ήταν ένα από τα δυο direct invites της διοργάνωσης από τα playoffs της Division 1, στον τελικό του upper bracket (κάτι σαν ημιτελικός βασικά). Τα δυο πρώτα παιχνίδια τα έπαιξαν εχτές και ήταν και τα δυο νικηφόρα, με 2-0 τους Hellraisers και ανατροπή 2-1 την Fantastic Five. Από την άλλη πλευρά η Team Empire, αποτελεί από τα μεγαλύτερα και “παλαιότερα” ονόματα στον χώρο, που όμως εν γένει αυτός ο χώρος έχει αρκετές και συνεχείς αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων. Αρκετά συμπαθητικό και με προσδοκίες το ρόστερ της Empire, η οποία στην εν λόγω διοργάνωση μετρά ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όλες με 2-0. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι books αξιολογούν ως λιγότερο πιθανό το over των χαρτών.

Ο λόγος για τον οποίο ασχολήθηκα με τον εν λόγω αγώνα είναι ότι αφενός το Champions League στους ομίλους είναι της μορφής Best of three maps, ήτοι κάποιος χρειάζεται δυο νικηφόρα παιχνίδια για να κερδίσει τον αγώνα, ενώ το ενδεχόμενο της ισοπαλίας δεν υπάρχει (να λήξει δηλαδή 1-1). Αφετέρου, η Unique θέλει να διασφαλίσει την θέση της στις ψηλές θέσεις των ομίλων και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μπει για να διεκδικήσει στα “ίσα” το παιχνίδι. Ένας τρίτος λόγος είναι ότι οι δυο ομάδες έχουν καλές σχέσεις καθώς πέρα από τον δανεισμό του depressed kid, η Empire έστειλε το «τριάρι» της Petushara να καλύψει το κενό του Ghostik που άφησε την ομάδα το καλοκαίρι, λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά αυτού. Ένας ακόμη λόγος που θεωρώ «value» το over των χαρτών είναι ότι οι συνθέσεις αυτές μου φαίνονται αρκετά ισάξιες και το over έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί. Συνεπώς το over 2,5 χάρτες στο 2.00, είναι αρκετά ελκυστικό στην οπτική μου που  θεωρώ ότι θα κριθεί στα τρία παιχνίδια και επ ουδενί δεν θα ασχοληθώ με το «φτωχότερο» +1,5 χάντικαπ στον άσσο. Επίσης η νίκη της Team Empire με σκορ 2-1 βρίσκεται στο 3.40, τιμή αποδεκτή αν θέλει κάποιος να το ρισκάρει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό Dota2 - Champions League
15:00
Team Unique - Team Empire
Over 2,5 Maps
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις