Ισχυρό φαβορί η Μάλμε

Κουπόνι

Ισορροπίες σε Γαλλία και Πορτογαλία

Καλημέρα φίλες και φίλοι. Τετάρτη σήμερα, 18/08/2021 με τα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Champions League να είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση στο σημερινό κουπόνι.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League ανάμεσα στην σουηδική Μάλμε και την βουλγαρική Λουντογκόρετς, ομάδα που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο, δύσκολα, τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επαναλάβουν ότι έκαναν και την σεζόν 2016-2017, όπου προκρίθηκαν στου ομίλους του Champions League. Για τον σκοπό αυτό, η βουλγαρική ομοσπονδία αποφάσισε να μην αγωνιστεί το περασμένο σαββατοκύριακο η Λουντογκόρετς σε αγώνα πρωταθλήματος, στοχεύοντας στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών, αλλά και στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει Μάλμε.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο, λόγω καρτών, Κιρίλ Ντεσπότοφ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ισπανός επιθετικός Ούγκο Μαρίν.

Από την άλλη έχουμε την Μάλμε, η οποία κατάφερε να προκριθεί απέναντι στην Ρέϊντζερς με «επεισοδιακό» τρόπο. Δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) επί των Σκωτσέζων έδωσαν στους Σουηδούς την πολυπόθητη πρόκριση. Ειδικότερα στον επαναληπτικό της Γλασκώβης, αν και η Ρέϊντζερς προηγήθηκε στο 18΄ και έπαιζε και με παίκτη παραπάνω από το 45΄, δεν της ήταν αρκετό, αφού η Μάλμε με δύο γκολ του Τσόλακ και σε συνδυασμό με συμπαγή άμυνα στη συνέχεια, κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και να καταφέρει τον στόχο της.

Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Γκέτεμποργκ , σε ένα παιχνίδι όμως που οι παίκτες της γηπεδούχου είχαν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Απόντες από το παιχνίδι θα είναι ο αμυντικός μέσος Αχμέντζοβιτς και οι αμυντικοί Ίνοσεντ και Πένια.

Συνοψίζοντας, η Μάλμε έχει δείξει καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία στην Ευρώπη απ’ ότι η Λουντογκόρετς. Πιο σοβαρή, οργανωμένη ομάδα, με συμπαγέστερη αμυντική λειτουργία. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τον βασικό κινητήριο μοχλό τους, τον Ντεσπότοφ, που αν μη τι άλλο η απουσία του θα μειώσει την επιθετική δεινότητά τους. Θα στηρίξω τον άσο της Μάλμε, έστω και οριακά.

Ντέρμπι στα πλέι οφ

Μπενφίκα – Αϊντχόφεν. Και οι δύο έχουν ξεκινήσει τη σεζόν εξαιρετικά. Οι Πορτογάλοι απέκλεισαν άνετα στην προηγούμενη φάση την Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ οι Ολλανδοί με εκπληκτικές εμφανίσεις απέκλεισαν την τουρκική Γαλατασαράϊ. Και οι δύο ομάδες απέδωσαν φοβερό ποδόσφαιρο προμηνύοντας πως στα μεταξύ τους παιχνίδια αναμένεται να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο με αρκετά γκολ.

Στο πρωτάθλημά της η Μπενφίκα έχει κάνει 2/2, ενώ η Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα της στην Eredivisie κατάφερε και πήρε σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην Χέρακλες με σκορ 0-2. Έχουμε λοιπόν δύο ομάδες με σπουδαίες επιθετικές αρετές, έχοντας και οι δύο δείξει σοβαρότητα τις στιγμές που έπρεπε.

Αμφότερες έχουν στόχο τους ομίλους του Champions League και η «μάχη» αναμένεται σκληρή. Βερτόχεν και Σεφέροβιτς θα είναι εκτός για τους «αετούς», ενώ ο στόπερ Φιρχέφερ θα απουσιάσει για την Αϊτχόφεν.

Εκτίμηση: Θεωρώ πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, αν θέλουμε να επιλέξουμε σημείο νίκης. Αν κάποιος επιθυμεί να παίξει με τα γκολ νομίζω πως το over 2,5 αποτελεί μια καλή επιλογή.

Γαλλική ισοπαλία

Θα κλείσουμε με το παιχνίδι για την Β΄ Γαλλίας ανάμεσα στην Κεβιγί και την Μπαστιά. Η Κεβιγί μέχρι στιγμής κάνει…θαύματα. Το πιο αδύναμο ρόστερ της κατηγορίας μέχρι στιγμής είναι αήττητο στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την νίκη με 2-1 επί της πολύ ανώτερης της Ντιζόν, δείχνοντας πως «αν έχεις τύχη διάβαινε».

Απέναντί της αύριο, η ανώτερή της, Μπαστιά. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν αύριο για τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, αφού την περασμένη Τετάρτη έπαιξαν απέναντι στην Νανσί σε εξ’ αναβολής παιχνίδι.

Εκτίμηση: Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι, αλλά έχουν στα πόδια τους και την κούραση λόγω και του μεσοβδόμαδου παιχνιδιού. Η Κεβιγί μέχρι στιγμής ήταν τυχερή στα παιχνίδια της, αλλά θα συνεχίσει να είναι; Αμφιβάλλω, αλλά δυσκολεύομαι να στηρίξω και την ασταθή Μπαστιά λόγω κούρασης. Επιλέγω ισοπαλία.

 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Κεβιγί - Μπαστιά
Χ
3.20
Μονό
22:00
Μάλμε - Λουντογκόρετς
1
2.00
Μονό
22:00
Μπενφίκα - Αϊτχόφεν
Over 2,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις