Με τις επιθέσεις και το κίνητρο

Προγνωστικά MLB

Μπόστον Ρεντ Σοξ vs Μπαλτιμορ Όριολς

Καλημέρα σε όλους. Σε περίοδο διακοπών κινούμαστε και όπως έχουμε ξαναπεί τα σημεία που θα προτείνουμε θα είναι λίγα . Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά MLB.

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Όριολς πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετρούν ήδη 8 σερί ήττες. Σήμερα ξεκινάει στο ανάχωμα ο Γουότκινς, ο οποίος δίνει σε 15,2 innings 20 hit και 13 run! Με αυτά τα νούμερα είναι στην χειρότερη πεντάδα των πίτσερ όλης της διοργάνωσης.

Από την άλλη, ξεκινάει ο Πιβέτα. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά συνήθως με αντιπάλους από την μέση της βαθμολογίας και κάτω είναι εξαιρετικός.

Εκτίμηση: Κατρακυλούν οι Όριολς και αυτό θα το εκμεταλλευτούμε. Νίκη με χάντικαπ για τους Ρεντ Σοξ στα προγνωστικά MLB.

Λος Άντζελες Έιντζελς vs Χιούστον Άστρος

Πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Έιντζελς κέρδισαν ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ τους Μπλου Τζέης με 6-3. Σήμερα ξεκινάει ο Σαντοβαλ, ο οποίος τελευταία δίνει πολλά run. Από την άλλη, οι Άστρος ξεκινούν με τον Γκράινκε, ο οποίος είναι από τη φύση του επιθετικογενής πίτσερ.

Εκτίμηση: Δύσκολο να βρούμε κάποιο σημείο, αν και στα μάτια μου οριακό φαβορί είναι οι Έιντζελς. Εμείς στα προγνωστικά MLB θα πάρουμε το over run αγώνα, αφού και οι δύο πίτσερ ευνοούν στο να έχουμε γεμάτο παιχνίδι σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:10
Ρεντ Σοξ - Όριολς
1 (-1.5)
1.85
Μονό
02:10
Ρεντ Σοξ - Όριολς
Και οι δύο ομάδες να μην σημειώσουν πάνω από 3 run
2.25
Μονό
04:38
Έιντζελς - Άστρος
Over 8,5 run
1.85
Δυάδα απόδοσης 2.12
02:10
Ρεντ Σοξ - Όριολς
1
1.48
04:38
Έιντζελς - Άστρος
Over 6,5 run
1.43
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις