Αμφίτερμα με γκολ σε Αυστρία και Βέλγιο

Γκολ

Με στόχο τα… πολλά γκολ

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι, δύσκολο το φετινό καλοκαίρι και δεν εννοώ μόνο στοιχηματικά.  Επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες, σύγχυση σε κάθε τομέα εξαιτίας του covid-19 και αρκετά δυσάρεστα περιστατικά. Βάζω τελεία και τα αφήνουμε για λίγο όλα πίσω για να σας δώσω 2 ωραίες προτάσεις από Αυστρία και Βέλγιο που στα μάτια μου είναι αρκετά καλές ευκαιρίες και να κάνουμε τη μέρα μας λίγο πιο ευχάριστη, πάμε για ανάλυση με στόχο πάντα τα γκολ.

Γκολ και θέαμα στο Σάλτσμπουργκ

Οι πρωταθλητές Αυστρίας δείχνουν ότι είναι μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη μηχανή και θα μας εντυπωσιάσουν και φέτος, παρά τις τρανταχτές αποχωρήσεις των Ντάκα και Εμβοπού. Οι «Κόκκινοι» μπήκαν με το 2/2 ως τώρα  στο πρωτάθλημα, με νίκες επί της Στούρμ Γκρατς με 3-1 εκτός έδρας και με 4-1 εναντίων της Βελς ομοίως εκτός έδρας με μεγάλους πρωταγωνιστές τους 2 νεαρούς επιθετικούς της που σκόραραν δις, τους  Αντεγιέμι και Σέσκο. Επίσης, η αποχώρηση του Αντρέ Ραμάλιο από το κέντρο της άμυνας δείχνει ότι έχει προκαλέσει κάποια ανισορροπία στα μετόπισθεν. Καλή παράδοση για τους γηπεδούχους, που τις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν την Ριντ μέτρησαν 4 νίκες, 1 ισοπαλία, με 3/5 over 2,5 & 2/5 goal /goal. Απόντες οι Μπερίσα, Κοϊτά και Βάλκι.

Η Ριντ μπήκε εξίσου δυνατά κι αυτή με 2/2 μέχρι στιγμής. Αρχικά κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-0 την Γκρόντιχ στην έδρα της  για το Κύπελλο, με τον Νατζ να βρίσκει δίχτυα 4 φορές και για την Αυστριακή Bundesliga που επικράτησε στην έδρα της με 2-1 επί της Αούστρια Βιέννης. Μεταγραφικά ξεχωρίζουν οι πολύτιμες προσθήκες των Γιόβισιτς, Πλάτοβις, Σαμπί και Πόμερ. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας μετρούν 4/5 over 2,5 και 3/5 goal/goal με 4 ήττες και 1 ισοπαλία για τους σημερινούς φιλοξενούμενους. Άπαντες παρόντες στην αποστολή.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος επιθετικά σκοτώνει με τον διάδοχο του Ντάκα, τον Αντεγιέμι να έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά τη χρονιά, πετυχαίνοντας ήδη 2 τέρματα μετά τα 7 της περσινής σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν μια ωραία επιθετική αύρα και δεν νομίζω ότι θα πάνε να παίξουν κλειστά στο Σάλτσμπουργκ. Πιστεύω θα δούμε ένα ωραίο ματς με αρκετά γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν.

Με φόρα στα μεγάλα σαλόνια του Βελγίου

Αποκάλυψη ή ένα πυροτέχνημα θα είναι φέτος η ομάδα της Σεντ Ζιλουάζ; Επέστρεψε στη πρώτη κατηγορία του Βελγίου μετά από 48 χρόνια. Πρόκειται για μια ιστορική και δημοφιλή ομάδα που μετράει 11 πρωταθλήματα. Ο δρόμος της ήταν λαμπρός για τα μεγάλα σαλόνια του Βελγίου, καθώς ανέβηκε ως πρώτη με διαφορά 18 βαθμών από την δεύτερη και με 69 γκολ ενεργητικό σε 28 αγώνες. Ηγέτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας οι Βανζέϊρ (19 γκολ), ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, και Ουντάβ (17 γκολ). Φέτος ξεκίνησε εξαιρετικά κερδίζοντας, εκτός έδρας με 3-1 την Άντερλεχτ, με τον εξαιρετικό Ουντάβ να βρίσκει δίχτυα δις. Μοναδικός απών ο Σιγκούρνταρσον.

Με απώλεια βαθμών ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ, σώζοντας την παρτίδα στην έδρα της κόντρα στην Έπεν στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων κάνοντας το 2-2. Η χρονιά πάντως ξεκίνησε με τίτλο, καθώς κατέκτησε με 3-2 το Super Cup ενάντια στην Γκενκ. Στα μεταγραφικά έκανε σημαντικές προσθήκες με τους Ενσοκί, Λανγκ και Βόετ ενώ αποχώρησαν οι Κοσσουνού και Χόρβαθ. Φτωχή η μεταξύ τους προϊστορία, έχοντας αναμετρηθεί το 2006 για το Κύπελλο, όπου η Μπριζ κέρδισε με 2-0. Δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία.

Εκτίμηση: Ενθουσιασμός, ταλέντο και πάθος τα συστατικά της επιτυχίας των γηπεδούχων απέναντι στον Γολιάθ του Βελγικού πρωταθλήματος που δείχνει να έχει αδύνατα σημεία στην άμυνα του. Ποντάρισμα σε αμφίτερμα με over και εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
14:30
Σεντ Ζιλουάζ - Μπριζ
Goal/goal & over 2,5
2.00
Μονό
18:00
Σάλτσμπουργκ - Ριντ
Goal/goal & over 3,5
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις