Rome ή Home… η κούπα; Οι αποδόσεις του τελικού

Euro 2020

Ιταλία – Αγγλία, οι αποδόσεις

Φτάσαμε αισίως στο τέλος του Euro 2020, καθώς έμεινε μονάχα ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουλίου και ώρα 22:00 στο «Γουέμπλεΐ» του Λονδίνου. Θα αναμετρηθούν Ιταλία και Αγγλία, όπως και τυπικά έχει διαμορφωθεί το ζευγάρι, σε ένα παιχνίδι όπου τα πάντα είναι οριακά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Αμφότερες επιβεβαίωσαν, έστω και δύσκολα, τον τίτλο του φαβορί που είχαν στην ημιτελική φάση του τουρνουά. Την Τρίτη, η Ιταλία πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-2 απέναντι στην Ισπανία, με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1. Την Τετάρτη, οι Άγγλοι αντιμετώπισαν τους Δανούς, με το σκορ να μένει στο 1-1 και τα «Τρία Λιοντάρια» να παίρνουν την πρόκριση στην παράταση με 2-1.

Πλέον έμειναν οι δύο τους, με τις στοιχηματικές να έχουν χρήσει ήδη φαβορί τους τυπικά φιλοξενούμενους. Η νίκη της Αγγλίας δίνεται σε απόδοση 2.67, ενώ ελάχιστα παραπάνω δίνεται η νίκη της Ιταλίας, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.85. Τέλος, η ισοπαλία και κατ’ επέκταση το ενδεχόμενο παράτασης βρίσκεται σε απόδοση 3.05. Οι αποδόσεις «δείχνουν» ξεκάθαρα πως θα παρακολουθήσουμε μια πραγματικά οριακή μάχη.

Τέλος, η κατάκτηση της Ιταλίας βρίσκεται σε απόδοση 1.98, ενώ αυτή της Αγγλίας σε απόδοση 1.85.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις