Υπολογίσιμη η Ελβετία

Euro 2020

Euro 2020: Αμφίτερμα στην Αγία Πετρούπολη 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ξεκινάει σήμερα η προημιτελική φάση του Euro 2020. Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η φάση των «16», με αυτήν που έκανε πιο πολύ εντύπωση να είναι η νίκη της Ελβετίας στα πέναλτι κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους. Η διοργάνωση μπαίνει στην τελική ευθεία και σήμερα ξεκινάμε με τους προημιτελικούς Ελβετία – Ισπανία και Βέλγιο – Ιταλία.

Η μεγάλη έκπληξη του Euro 2020, Ελβετία, πέρασε από την Γαλλία σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη. Πλέον, βρίσκεται στα προημιτελικά. Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 3-1, όμως δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε το ματς στις καθυστερήσεις και στο τέλος, στην «ρώσικη ρουλέτα» πήρε την πρόκριση. Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί για την επιτυχία της ομάδας του Πέτκοβιτς. Φυσικά και δικαιολογημένοι καθώς απέκλεισαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η αποστολή της και πάλι είναι πολύ απαιτητική, αυτήν την φορά απέναντι στην Ισπανία.

Υπολογίσιμη η Ελβετία

Η Ισπανία παραλίγο να τα καταστρέψει όλα στον αγώνα με την Κροατία. Έφτασε να προηγείται με 3-1, με τους Κροάτες να φέρνουν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του αγώνα και να στέλνουν το ματς στην παράταση. Εκεί οι Ισπανοί όμως με δύο γκολ εξασφάλισαν την παρουσία τους στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Μπορεί να αμφισβητήθηκε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, όμως, είναι ακόμα είναι μέσα στην διεκδίκηση του τροπαίου. Αυτή την φορά έχει απέναντί της την Ελβετία. Ένα σαφώς υπολογίσιμο σύνολο, αλλά όχι φαβορί.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι Ελβετοί, μετά την ιστορική πρόκριση κόντρα στους Γάλλους. Σκόραρε τρεις φορές και αποδεδειγμένα μπροστά μπορεί να γίνει επικίνδυνη, ειδικά σε μια άμυνα που έχει τα θέματά της, όπως αυτήν της Ισπανίας. Οι Ισπανοί ταλαιπωρήθηκαν, όμως, βρήκαν τα πατήματά τους στην παράταση και προκρίθηκαν, βγάζοντας ένα πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο. Το αμφίτερμα στο 1.93 είναι η πρόταση μου για εδώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ελβετία - Ισπανία
Goal/goal
1.93
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις