Άλλο τουρνουά στα νοκ άουτ

Euro 2020

Euro 2020: Άλλο τουρνουά στα νοκ άουτ

Η φάση των “16” του Euro 2020 συνεχίζεται και έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως είναι τελείως διαφορετική από τη φάση των ομίλων. Δεν είναι έκπληξη, αυτό περιμέναμε. Λιγότερα γκολ, οι ομάδες πιο προσεκτικές, τα φαβορί όχι αντάξια των προσδοκιών με αποτέλεσμα να αλλάζει και ο τρόπος παιχνιδιού. Αυξάνονται τα ειδικά, αλλά και οι κόντρες στα φαβορί, όπου αξίζουν.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Αδικείται η Κροατία

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, η Κροατία αντιμετωπίζει την Ισπανία στην Κοπεγχάγη. Οι αποδόσεις είναι προκλητικές. Αδικείται η Κροατία ή μάλλον καλύτερα υπερεκτιμάται η Ισπανία. Δεν ξέρω αν οι μπουκ παρασύρθηκαν από την πεντάρα με τη Σλοβακία, όμως η εικόνα των Ισπανών δεν είναι για 1.55-1.60 με κανέναν αντίπαλο, πόσο μάλλον με μια μπαρουτοκαπνισμένη Κροατία σε ουδέτερη έδρα.

Καλό το τίκι – τάκα της Ισπανίας, αλλά θέλει παίκτες που μπορούν να το αξιοποιήσουν. Δυστυχώς οι επιθετικοί της και κυρίως ο Μοράτα δεν έχει φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Βέβαια ίσως τα πέντε γκολ στον τελευταίο αγώνα βοηθήσουν στην ψυχολογία της ομάδας. Από την άλλη οι Κροάτες θα στερηθούν τον Πέρισιτς λόγω covid, αλλά είναι μια έμπειρη ομάδα, με δυνατό κέντρο που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο.

Εκτίμηση: Δεν έχω κανέναν λόγο να ποντάρω σ’ αυτή την Ισπανία. Στα μάτια μου αξίζει ξεκάθαρα η κόντρα. Η διπλή ευκαιρία δίνεται στο 2.50, ενώ οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να ποντάρουμε και με χάντικαπ σε ένα παιχνίδι που περιμένω να μπει ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο για τα ειδικά παικτών, μ’ αρέσει σαν σκόρερ ο Κράμαριτς, αλλά ακόμα πιο ζεστός είμαι για τουλάχιστον ένα σουτ του Μόντριτς στο τέρμα.

Ώρα αποδείξεων

Λίγο αργότερα η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ελβετία με φόντο την οκτάδα. Φαβορί οι “τρικολόρ”, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιολογήσει τον τίτλο τους με την απόδοσή τους. Εντάξει, δύσκολος ο όμιλός τους, αλλά είναι καιρός για αποδείξεις.

Οι Ελβετοί πήραν την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους. Άξια κατά την άποψή μου, καθώς ήταν καλύτερη ομάδα και από τους Ουαλούς. Γρήγορη επίθεση, με επικίνδυνους παίκτες, αλλά στην άμυνα έχει τα προβλήματά της.

Εκτίμηση: Η Γαλλία πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη. Δεν θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που ξέρει να κλείνεται καλά, όπως η Ουγγαρία. Θα βρει χώρους και είναι επίσης ώρα να δούμε τον Εμπαπέ να βγαίνει μπροστά. Άσσος λοιπόν με τουλάχιστον δυο γκολ στο ματς και σκόρερ ο Κιλιάν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Κροατία - Ισπανία
2.50
BET: 10 units
Μονό
19:00
Κροατία - Ισπανία
1 (+2) & over 0,5 στο β' ημίχρονο
2.10
BET: 15 units
Μονό
19:00
Κροατία - Ισπανία
Λ. Μόντριτς over 0,5 σουτ στο τέρμα
2.00
BET: 8 units
Μονό
22:00
Γαλλία - Ελβετία
Να σκοράρει: Κ. Εμπαπέ
2.70
BET: 6 units
Μονό
22:00
Γαλλία - Ελβετία
1 & over 1,5
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις