Βραδιά για σκόρερ, ασίστ και… κατοχή

Βραδιά για σκόρερ, ασίστ και… κατοχή

Ένα γκολάκι της Τσεχίας έλειψε, όχι ότι δεν μπορούσε, με την Αγγλία για ακόμη μεγαλύτερο «συν» χθες, μια χαρά και βαρβάτα πλήρωσε το late στη Γλασκώβη.

Συνεχίζουμε…

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1407445618352611336

🇸🇰 🇪🇦 Σλοβακία – Ισπανία στη Σεβίλλη. Η Σλοβακία χρειάζεται ένα βαθμό για να είναι βέβαιη ότι θα περάσει – και θα είναι πρώτη εάν κερδίσει και η Σουηδία… δεν. Η Ισπανία περνάει με νίκη, αλλά και ισοπαλία αρκεί η Πολωνία να μη νικήσει τη Σουηδία. Στο τελευταίο ο Ζεράρδ Μορένο έχασε πέναλτι (δοκάρι), έδωσε την ασίστ στον Μοράτα, ήταν ορεξάτος, αν ξεκινήσει, αξίζει για σκόρερ, σε ματς που οι Σλοβάκοι αναμενόμενα θα δεχθούν πίεση: η «ρόχα» είχε 69% κατοχή στα πρώτα δύο ματς (αλλά δεν έκανε νίκη), δεν πληρώνει κι άσχημα για λίγο παραπάνω σήμερα.

🇸🇪 🇵🇱 Σουηδία – Πολωνία στην Αγία Πετρούπολη. Η Σουηδία έχει περάσει και θα τερματίσει πρώτη με νίκη, αν ηττηθεί και έρθει ισοπαλία το Σλοβακία – Ισπανία, τότε Σουηδία, Σλοβακία και Πολωνία θα… συγκριθούν για την πρώτη έως την τρίτη θέση στα αποτελέσματα μεταξύ των τριών ομάδων. Η Πολωνία, φυσικά, προκρίνεται με νίκη. Το κίνητρο είναι με την Πολωνία αλλά η Σουηδία δεν χαρίζει κάστανο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε και άντλησε και αυτοπεποίθηση, μια επιλογή να σκοράρει, μια άλλη σε combo… γκολ και θεάματος. 

🇵🇹 🇫🇷 Πορτογαλία – Γαλλία στη Βουδαπέστη. Η Γαλλία έχει περάσει και θα τερματίσει πρώτη με νίκη, ή ισοπαλία αλλά η Γερμανία να μη νικήσει την Ουγγαρία. Η Πορτογαλία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, σε ήττα μέχρι δύο πάλι περνάει ως από τις καλύτερες τρίτες.  Αμφότερες τις αναμένω πιο προσεκτικές αμυντικά, μια ζαριά στη μοιρασιά στο ημίχρονο η πρώτη σκέψη, μια άλλη να σκοράρει (και πάλι) ο Κριστιάνο Ρονάλντο: ουδέποτε είχε βάλει γκολ στη Γερμανία (και έβαλε), ουδέποτε έχει βάλει στη Γαλλία, σε 6 ματς και 439 λεπτά. 

🇩🇪 🇭🇺 Γερμανία – Ουγγαρία στο Μόναχο. Η Γερμανία προκρίνεται αν δεν ηττηθεί, τερματίζει πρώτη στον όμιλο αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γαλλία. Η Ουγγαρία περνάει με νίκη, και μόνο. Η αλήθεια είναι ότι… βγάζει μάτι το 7άρι (!) του Τζόσουα Κίμιχ για ασίστ, έβγαλε και στο τελευταίο (όπως κι έκανε τη σέντρα, που εξελίχθηκε σε αυτογκόλ) και μέτρησε φέτος με την Μπάγερν 10 ασίστ σε 27 παρουσίες στην Bundesliga. Κατά τα λοιπά, ένα multicombo έτσι για το ονόρε.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Σκόρερ
19:00
Σουηδία – Πολωνία
Γκολ Λεβαντόφσκι
2.20
BET: 9 units
Combo
19:00
Σουηδία – Πολωνία
Over 2,5 & goal/goal
2.52
BET: 7 units
Special bet
19:00
Σλοβακία – Ισπανία
Ισπανία over 69,5% κατοχή μπάλας
1.85
BET: 12 units
Σκόρερ
19:00
Σλοβακία – Ισπανία
Γκολ Μορένο (αν ξεκινήσει)
2.25
BET: 8 units
Ειδικό
Γερμανία – Ουγγαρία
Κίμιχ 1+ ασίστ
7.00
BET: 3 units
Multicombo
22:00
Γερμανία – Ουγγαρία
Γερμανία over 1,5 & over 1,5 στο 2ο ημίχρονο & Ουγγαρία over 1,5 κάρτες
2.67
BET: 6 units
Ημιχρόνου
22:00
Πορτογαλία – Γαλλία
Χ ημίχρονο
2.00
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Πορτογαλία – Γαλλία
Γκολ Ρονάλντο
2.80
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις