Μπάγερν γερά, γερά, στο 2.20 και στο 7.00!

Προγνωστικά

Euro 2020: Το 2.20 του Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε μια ομάδα με σχετικά φτωχό παραγωγικά ταλέντο είναι αυτός που ξεχωρίζει, ο αρχηγός που θέλει να οδηγήσει την Πολωνία στην νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2020, με αντίπαλο τη Σουηδία. Η Πολωνία θέλει τη νίκη και δεν θα την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του αγώνα Ισπανίας-Σουηδίας, ο Λεβαντόφσκι μπορεί να εγγυηθεί τελικές προσπάθειες και πιθανώς και το γκολ, σε τιμή 2.20. Με μία ευκαιρία έκανε γκολ στο παιχνίδι με την Ισπανία (1-1), κόντρα στη Σουηδία θα βρει φάσεις για να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα.

«Κατασκήνωση» ο Κίμιχ, στο 7.00 η ασίστ

Εκπληκτικός στο ματς της Γερμανίας με την Πορτογαλία, πλην του Ρόμπιν Γκόσενς και ο Τζόσουα Κίμιχ. Ο εκ των σταρ της Μπάγερν έδωσε ασίστ για το τέταρτο γκολ στον Γκόσενς ενώ ήταν αυτός που προκάλεσε και το αυτογκόλ του Ράφαελ Γκερέιρο. Κόντρα στην Ουγγαρία περιμένουμε ανάλογο παιχνίδι από τη Γερμανία, με πολλές πλαγιοκοπήσεις και ενέργειες από τα άκρα. Oι δύο ακραίοι ουσιαστικά θα… κατασκηνώσουν στην αντίπαλη περιοχή. Εγώ εστιάζω στον Κίμιχ, βλέπω τη μία ασίστ του στο εκκωφαντικό 7.00 και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το επιλέξω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Σουηδία - Πολωνία
Να σκοράρει: Ρ. Λεβαντόφσκι
2.20
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γερμανία - Ουγγαρία
Να δώσει ασίστ: Κίμιχ
7.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις