Από δύο γκολ σε δύο παιχνίδια

Από δύο γκολ σε δύο παιχνίδια

Κυριακή σήμερα και παρά το πλούσιο ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο πρόγραμμα, εγώ θα πάρω δύο ελληνικές επιλογές. Νομίζω πως τόσες επιλογές που έχω πάρει από την Ελλάδα, θα έπρεπε να μου έχει δοθεί και… διδακτορικό επάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Για αρχή έχουμε Άρης – ΑΕΚ. Ο αποδεκατισμένος Άρης κόντρα σε μια πολύ ανεβασμένη “Ένωση”. Καμία σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου το σημερινό παιχνίδι, καθώς οι απουσίες είναι πολλές για τον Άρη και οι επιλογές ελάχιστες. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το σεβαστεί η ΑΕΚ αυτό και δε θα πάει σε πολύ μεγάλο σκορ, αλλά δύο γκολ θα τα πετύχει σίγουρα. Επιλέγουμε το over 1,5 στα γκολ της ΑΕΚ σε απόδοση 1.57.

Δεύτερη επιλογή το αιώνιο ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι πραγματικά μια ανίκητη ομάδα και φαίνεται πως θα γίνει η τρίτη ομάδα στην ιστορία που κατακτά αήττητο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών σε καίριες θέσεις δε θα του ανακόψει την πορεία, την ώρα που ο Πέδρο Μάρτινς προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση ενόψει Γουλβς. Ίδια επιλογή με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, over 1,5 στα γκολ του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.61.

Δυάδα (απόδοσης 2.52)

19:15 Άρης – ΑΕΚ: ΑΕΚ over 1,5 (1.57)

21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ολυμπιακός over 1,5 (1.61)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις