Τους τελειώνει από το ξεκίνημα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Μετά από τρεις απαραίτητες μέρες ξεκούρασης επιστρέφουμε στα προγνωστικά μπάσκετ με τα playoffs της ProA.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Ντιζόν vs Ορλεάν

Πρώτη αγωνιστική των playoffs της Pro Α με την Ντιζόν να υποδέχεται την Ορλεάν. Η Ντιζόν στην regular season τα πήγε εξαιρετικά καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Ντέιβιντ Χόλστον και Αλεξάντρε Τσασάνγκ που σκόραραν 15 και 11 πόντους μ.ο. αντίστοιχα. Η ομάδα προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε εύκολα τη Λε Πορτέλ με 73-57.

Από την άλλη, η Ορλεάν, αν και προερχόμενη από την Pro B, πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν τερματίζοντας στην όγδοη θέση. Πυλώνες της καλής πορείας ήταν οι Πάρις Λι και Τσίμα Μονέκε ενώ, στα τελευταία παιχνίδια, έχει προστεθεί στο ρόστερ ο πρώην ΝΒΑερ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο οποίος μετράει 16,5 πόντους μ.ο. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε εύκολα την Ελάν-Σαλόν με 87-79. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν άλλες τρεις φορές φέτος. Την πρώτη κέρδισε η Ορλεάν με 74-69 και τις δύο τελευταίες η Ντιζόν με 107-74 και 74-71 αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Πολύ συνεπής σαν ομάδα η Ντιζόν, η οποία έκανε σταθερότατη πορεία φέτος στο πρωτάθλημα. Η Ορλεάν έχει πετύχει ήδη το ακατόρθωτο και η σεζόν της ό,τι και να γίνει στη σειρά με την Ντιζόν, κρίνεται άκρως πετυχημένη. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη της Ντιζόν, με χάντικαπ έξι πόντων, και στο εύρος πόντων αγώνα 151-160 καθώς θεωρώ πως οι άμυνες θα παίξουν τον ρόλο τους.

Μονό
16:00
Ντιζόν-Ορλεάν
1(-6,5)
2.05
BET: 32 units
Μονό
16:00
Ντιζόν-Ορλεάν
Εύρος συνολικών πόντων 151-160
3.75
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις