Τα εξάποντα της Σουηδίας

προγνωστικά Σουηδίας

Προγνωστικά Σουηδίας σε δύο εξάποντα παιχνίδια

Καλημέρα μάγκες, επιστροφή στις επάλξεις ελέω Euro 2020, μετά από περίπου 20 μέρες. Επανέρχομαι με προγνωστικά Σουηδίας μιας και για το Euro 2020 η στήλη ίσως ασχοληθεί στα νοκ άουτ παιχνίδια. Τώρα ειδικά που μπήκαμε στην 2η αγωνιστική ίσως αρχίσουν τα περίεργα αποτελέσματα καθώς μην ξεχνάτε πως περνάνε και οι 4 καλύτεροι 3οι από κάθε όμιλο. Προσοχή στα σταυρώματα λοιπόν.

Μιας και συμπληρώθηκαν 10 αγωνιστικές στη Σουπερέταν, πάμε να δούμε δύο προγνωστικά Σουηδίας. Νωρίς το μεσημεράκι θα συναντηθούν οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας, Μπράγκε και  Έργκριτε. Μέχρι στιγμής και οι δύο τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός παρά εντός. Αυτό δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που έχουν ούτως ή άλλως πολυφωνία στην επίθεση. Θεωρώ δύσκολο να μην βάλουν έστω ένα γκολ αφού έχουν σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει και με δυσκολότερες ομάδες. Η Μπράγκε βρίσκει φόρμα σιγά σιγά σκοράρει για 5 συνεχή ματς οπότε έχει την ευκαιρία να πάρει μια νίκη ψυχολογίας. Εμείς ένα τους γκολ ψάχνουμε για να έρθει το πολυπόθητο αμφίτερμα που παραδοσιακά εμφανίζεται στα μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτου έδρας.

Ο νικητής πιάνει την πρώτη θέση

Δύο ώρες αργότερα η Νόρμπι θα υποδεχτεί την Βάρναμο σ’ ένα εξάποντο ματς. Δύσκολα τα πράγματα για τη Νόρμπι, καθώς μπορεί εκτός έδρας να είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής, όμως εντός δεν μας τα λέει καλά. Έχει δεχτεί γκολ σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες και απέναντι στους Αφρικανούς επιθετικούς της Βάρναμο θα έχει πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως οι δύο αυτοί παίχτες είναι φετινά αποκτήματα οπότε τους λείπει η συνάφεια με τους υπόλοιπους παίχτες. Έτσι λοιπόν, δεν θα πάω με το διπλό, καθώς το ματς είναι ντέρμπι και οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν κλειστά. Βλέποντας όμως πως σε 13 επίσημες αναμετρήσεις αναξαρτήτου έδρας οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις 4 φορές θεωρώ δύσκολο τον άσο. Ειδικά στο ”Μποράς Αρένα” η Βάρναμο έχει κάνει 4 διπλά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
14:00
Μπράγκε – Έργκριτε
Goal/goal
1.90
Δυάδα απόδοσης 3.70
14:00
Μπράγκε – Έργκριτε
Goal/goal
1.90
16:00
Νόρμπι – Βάρναμο
Χ2 & under 3,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις