Αργά καράβια στον γιαλό του Μονάχου

Στοίχημα

Τα βάφουν μαύρα οι Γερμανοί

Άι εμ μπακ αδέρφια μετά το πληρωμένο κόμπο στο παιχνίδι της Ουαλίας με την Ελβετία το Σάββατο. Βγάλαμε ωραίο 2.27 το Σάββατο, αλλά χάσαμε την βόμβα του άσου. Συνεχίζουμε την πορεία μας στο στοίχημα στο κλείσιμο της αγωνιστικής και στο μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας.

Τυπικά γηπεδούχοι οι Γάλλοι, μιας και το παιχνίδι γίνεται στο Μόναχο. Οι πρωταθλητές κόσμου έχουν το καλύτερο ρόστερ του τουρνουά, με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και αθλητές που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να κάνουν τη ζημιά.

Δύο μπακ που θα οργώσουν τις πλευρές, τον Κάντε που θα βρίσκεται παντού, τον Πογκμπά απελευθερωμένο να κάνει το παιχνίδι του και τους Γκριεζμάν, Εμπαπέ και Μπενζεμά να χτυπήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Ειδικά στην κόντρα, οι πρώτοι δύο είναι κυριολεκτικά άπιαστοι.

Για τους Γερμανούς τι να πω; Ο Λεβ είναι φευγάτος εδώ και καιρό, με τον αντικαταστάτη του να έχει ανακοινωθεί πολύ πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το τουρνουά. Ο πολύπειρος προπονητής πληρώνει την κακή πορεία στο Παγκόσμιο του 2018, αλλά και την κάκιστη εικόνα των Γερμανών στα προκριματικά.

Ειδικά η επτάρα από τους Ισπανούς έπεσα βαριά στα «Πάντσερ»…

Σφεντόνες σε ταχύτητα και πολύ ποιοτικοί οι Γάλλοι μπροστά, μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αμυντικά έχουν σοβαρούς παίκτες, ο Καντέ θα κλείσει κάθε χώρο και σίγουρα θέλουν να δείξουν ότι είναι το φαβορί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Άσο με no goal στο 4.45 βλέπω και fun bet στο 5.60 για διασυρμό των Γερμάνων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Γαλλία - Γερμανία
1 & no goal
4.45
BET: 7 units
Μονό
22:00
Γαλλία - Γερμανία
Γαλλία over 2,5
5.60
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις