Ένας στους τρεις καίγεται, στον… όμιλο της φωτιάς

Προγνωστικά Euro

Προγνωστικά στο Euro 2020 

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του Euro 2020 με τα παιχνίδια του 6ου ομίλου που θα μας απασχολήσουν για τα προγνωστικά Euro. Όμιλο της φωτιάς μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε, αφού συμμετέχουν τρεις ομάδες που έχουν κατακτήσει την κούπα της διοργάνωσης. Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία και η πάντα υπολογίσιμη Γερμανία. Περνάνε στην επόμενη φάση, εκτός από τους 2 πρώτους κάθε ομίλου, και οι τέσσερις από τους έξι καλύτερους τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες του 6ου ομίλου κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός.

Προγνωστικά Euro 2020: Ουγγαρία – Πορτογαλία

Αυτό, γιατί έχουν μπροστά τους η κάθε μια, να να δώσουν από δύο ντέρμπι. Έτσι, η συγκομιδή βαθμών του ομίλου, ίσως να πάει πολύ χαμηλά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πολύ σημαντικά λοιπόν όλα τα παιχνίδια. Η Πορτογαλία δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι δεν θα ξεκινήσει με νίκη απέναντι στην αδύναμη Ουγγαρία. Ο Σάντος ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτει, μπορεί να καθαρίσει το ματς σκοράροντας πάνω από ένα γκολ. Ρονάλντο, Ζότα, Σίλβα κ.λπ. αποτελούν εγγύηση για αυτό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Euro 2020: Γαλλία – Γερμανία.

Οι Γερμανοί βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και αναδόμησης. Υπάρχουν στο ρόστερ κάποιοι καλοί, πολύ γρήγοροι μεσοεπιθετικοί, όπως ο Χάρβερτς και ο Σανέ, άλλα συνολικά αυτή η ομάδα δεν έχει την οντότητα του πρόσφατου παρελθόντος. Ίσως ήρθε η στιγμή να περάσει και η Γερμανία μια κάμψη, ώστε να οργανωθεί για το μέλλον.

Η Γαλλία αντίθετα, φαίνεται να είναι στο peak της. Φιναλίστ του Euro 2016 και τροπαιούχος του Μundial 2018, δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο. Η ταχυδύναμη των μεσοεπιθετικών της βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο και είναι λίγες εκείνες οι άμυνες που μπορούν να τους προλάβουν, ώστε να τους σταματήσουν. Δεν νομίζω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μια ομάδα, όσο καλή κι αν είναι, μπορεί να φτάσει σε τρίτο συνεχόμενο τελικό κορυφαίας διοργάνωσης. Όπως και να έχει όμως, τον όμιλο θα τον περάσει, ξεκινώντας σήμερα με μια νίκη. Οι πολύ μεγάλες αποδόσεις στο σετ του αγώνα, επιτρέπουν και μια κάλυψη στην ισοπαλία στα σημερινά προγνωστικά Euro.

Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
2 & οver 1,5
1.77
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.11
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
2
1.44
22:00
Γαλλία - Γερμανία
1.47
BET: 20 units
Σκόρερ
19:00
Ουγγαρία - Πορτογαλία
Anytime γκολ Ν.Ζότα
3.20
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις