Πρεμιέρα με νίκη για την Αγγλία, 1-0 την Κροατία

Πρεμιέρα με νίκη για την Αγγλία, 1-0 την Κροατία

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε την Κυριακή στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου την Κροατία με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Δ’ ομίλου της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 57ο λεπτό ο Ραχίμ Στέρλινγκ, «σπάζοντας» την κακοδαιμονία της εθνικής ομάδας της χώρας του, η οποία δεν είχε νικήσει ποτέ σε πρεμιέρα της σε EURO.

Η Αγγλία δεν είχε νικήσει ποτέ στον πρώτο της αγώνα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (5 ισοπαλίες και 4 ήττες), ενώ η Κροατία, στο μεταξύ, ήταν αήττητη στις πέντε πρεμιέρες στο Euro (4 νίκες και 1 ισοπαλία).

Αγγλία – Κροατία 1-0

Γκολ: 57′ Στέρλινγκ (Αγγλία)

Κίτρινες: Τσαρ (Κροατία), Κόβατσιτς (Κροατία), Φόντεν (Αγγλία), Μπρόζοβιτς (Κροατία)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 6′ Φόντεν (Αγγλία)

Aγγλία: Πίκφορντ – Γουόκερ, Τρίπιερ, Στόουνς – Μινγκς, Φίλιπς – Ράις, Μάουντ, Στέρλινγκ, Φόντεν (71′ Ράσφορντ), Κέιν (82′ Μπέλινγχαμ)

Κροατία: Λιβάκοβιτς – Γκβάρντιολ, Βρσάλικο, Τσαλέτα Τσαρ, Βίντα – Μπρόζοβιτς (70′ Βλάσιτς), Μόντριτς, Κόβατσιτς – Πέρισιτς, Ρέμπιτς (78′ Πέτκοβιτς), Κράμαριτς (70′ Μπρέκαλο)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις