Μήπως την υποτιμούν τη γειτόνισσα;

Προγνωστικά Euro 2020

Euro 2020: Τουλάχιστον από ένα γκολ η καθεμιά

Για τον Γ’ όμιλο έχουμε σήμερα τη Βόρεια Μακεδονία να αγωνίζεται εναντίον της Αυστρίας και την Ολλανδία εναντίον της Ουκρανίας. Νωρίτερα, όμως, η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Κροατία για τον Δ’ Όμιλο του Euro 2020 αλλά δε θα το ακουμπήσω αυτό το ματς.

Άλλο ένα ζευγάρι που ήταν μαζί στον όμιλο των προκριματικών και είναι πάλι μαζί στον όμιλο της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Η πρωτάρα στο Euro Βόρεια Μακεδονία και η Αυστρία φαίνεται να έχουν αντίθετες πορείες μετά την τελευταία τους αναμέτρηση, τον Νοέμβριο του 2019. Οι Σλάβοι γείτονες δείχνουν συνεχώς να βελτιώνονται, καταφέρνοντας, μάλιστα, να πάρουν διπλό μέσα στη Γερμανία, λίγους μήνες πριν, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρά τα προβλήματα που εμφανίζουν στην άμυνα, δείχνουν καλά οργανωμένοι και ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προχωρήσει. Η Αυστρία, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να έχει μία πτωτική πορεία μετά τα προκριματικά του Euro. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ και είναι αρκετά ασταθής.

Μπορεί η Αυστρία να κέρδισε και στα δύο παιχνίδια στα προκριματικά αλλά δεν είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ακόμα και τα Φερόε τα κέρδισε με ανατροπή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα πάμε βασικά με το γκολ γκολ γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει πίσω. Από κει και πέρα, αξίζει, νομίζω, το Χ2 υπέρ των «φιλοξενούμενων».

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Euro 2020: Ομάδες που σκοράρουν

Τόσο η Ολλανδία όσο και η Ουκρανία, είναι ομάδες που σκοράρουν αρκετά. Τόσο στα προκριματικά του Euro2020 όσο και του Μουντιάλ, παρά τα όσα προβλήματα, και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι αν κάτι μπορούν να κάνουν είναι να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Να θυμηθούμε ότι η Ουκρανία είχε τερματίσει πρώτη, αφήνοντας την Πορτογαλία δεύτερη στον όμιλο των προκριματικών.

Παρά το ότι η Ολλανδία δίνεται ως καθαρό φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι απουσίες των Φαν ντε Μπεκ, Σίλεσεν, Φαν Ντάικ και ο τραυματισμός του Ντε Λιχτ που τον καθιστά αμφίβολο, δυσκολεύουν το έργο των γηπεδούχων. Θεωρώ πως είναι καλύτερο να ασχοληθούμε με τα γκολ και θεωρώ το over αρκετά πιθανό. Άλλωστε, περιμένω να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία
Goal/goal
2.20
BET: 8 units
Μονό
19:00
Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία
X2
2.10
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ολλανδία - Ουκρανία
Over 2,5
2.20
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις