Πέντε μήνες χωρίς νίκη αλλά… ξεσπά

Πέντε μήνες χωρίς νίκη αλλά... ξεσπά

Καλημέρα σύντροφοι κουβανέζοι. Η Αλαβές δεν μας έκανε τη χάρη να κερδίσει τη Γρανάδα αλλά απ’ότι φαίνεται τα έχει κάνει τα κουμάντα της να σωθεί στην κατηγορία. Αν προσέξουμε την βαθμολογία βλέπουμε πως η Μαγιόρκα που είναι 3η από το τέλος απέχει 6 βαθμούς από την Αλαβές.

Όμως, από το πρόγραμμα που έχει, το πολύ να πάρει 10 βαθμούς. Έτσι, η Αλαβές χρειάζεται 4 βαθμούς ουσιαστικά καθώς έχει άλλες δύο ομάδες από κάτω της και είναι αδύνατον να νικήσουν και τους 5 αγώνες που απομένουν. Αν πάρει έναν βαθμό στο αποψινό ματς τότε θα θέλει μία νίκη ακόμα για να σωθεί που ίσως την πάρει την μεθεπόμενη αγωνιστική. Αντίστοιχα η Βαγιαδολίδ είναι σε παρόμοια φάση με ένα βαθμό παραπάνω και πιο ευνοϊκό πρόγραμμα από τις άλλες ομάδες που κινδυνεύουν. Συν ότι από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια της έχει φέρει 10 ισοπαλίες, θα ρισκάρω στο ξερό Χ που θα αφήσει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν τους έλεγε η διοργανώτρια αρχή να υπογράψουν το τελικό σκορ 0-0 χωρίς να παίξουν καν το ματς, θα υπέγραφαν και με τα δύο χέρια.

Κατευθυνόμαστε νοτιοδυτικά (όπως λέει και το GPS) προς Πορτογαλία μεριά και πιο συγκεκριμένα στο “Λουζ” της Λισσαβώνας στο παιχνίδι Μπενφίκα – Μποαβίστα. Τις παλιές εποχές τέτοιο ματς ήταν ντέρμπι. Τώρα η Μποαβίστα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και πάλι καλά να λέει. Δεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη μήτε παίζει να πέσει.

Για την Μπενφίκα τι να πει κανείς; Είναι ξεκάθαρα για… ψυχολόγο. Στην έδρα της έχει να κερδίσει ακριβώς 5 μήνες. Ήταν 4 Φεβρουαρίου που κέρδισε τη Φαμαλικάο 3-2. Έκτοτε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δώσει το πρωτάθλημα στην Πόρτο ενώ απολύθηκε και ο Μπρούνο Λάζε. Σήμερα όμως περιμένω ξέσπασμα και ένα σκορ της τάξεως του 4-0, 4-1. Απομένουν 5 αγωνιστικές και τα ψέματα τελειώσανε. Αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα τότε πρέπει να κάνει μόνο νίκες. Μπορεί να έχει τις απουσίες τις, όμως βλέπω επανάληψη των δύο τελευταίων παιχνιδιών που ήταν το 2019. Εντός έδρας 5-1, εκτός έδρας 4-1. Ίσως η Μποαβίστα να μην σκοράρει αφού έχει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Θεωρώ πως το ματς θα είναι πολλά με λίγα και η Μπενφίκα θα βάλει τουλάχιστον 3 γκολ. Καταλήγοντας το 2.05 του 1 & over είναι μία πολύ καλή τιμή και θα την τιμήσω.

Μονό

23:15 Μπενφίκα – Μποαβίστα: 1 & over 2,5 (2.05)

Δυάδα (απόδοσης 5.74)

20:30 Βαγιαδολίδ – Αλαβές: Χ (2.80)

23:15 Μπενφίκα – Μποαβίστα: 1 & over 2,5 (2.05)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις