Σκοράκι στο ημίχρονο, σκοράκι τελικό

Πρεμιέρα Euro 2020

Σκορ ημίχρονο / τελικό στην πρεμιέρα

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Η πολυπόθητη μέρα έναρξης του Euro 2020 ήρθε επιτέλους με καθυστέρηση ενός χρόνου. Πρεμιέρα λοιπόν, με έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία.

Απόψε στις 22:00 στην Ρώμη, ρίχνονται στη μάχη οι Ιταλοί εναντίον των Τούρκων. Μετά την αποτυχία για κάτι παραπάνω στο Euro της Γαλλίας, οι Τούρκοι βρίσκονται για 2η σερί φορά στα τελικά της διοργάνωσης. Αυτή την φορά οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες και δικαιολογημένα. Έχουν μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και ποντάρουν σε αυτούς, ώστε να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία στην διοργάνωση. Έχουν όλα τα φόντα, όχι μόνο να περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά και να τερματίσουν και πρώτοι στον όμιλο, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, αλλά στην ουσία γηπεδούχοι απόψε Ιταλοί, μετά την αποτυχία να προκριθούν στο Μουντιάλ του 2018, επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση για να δώσουν απαντήσεις. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με σερί νικών και την ψυχολογία στα ύψη. Μαζί με τους Τούρκους είναι τα φαβορί για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και γιατί όχι, να κερδίσουν μια θέση στον τελικό και να διεκδικήσουν εκεί το τρόπαιο.

Προγνωστικά στο Τουρκία – Ιταλία

Διπλό προγνωστικό στο αποψινό ματς. Το πρώτο είναι το 0-0 ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου σε απόδοση 2.50. Στα τελευταία 9 ματς, η Τουρκία δέχτηκε γκολ μόνο στα 2 στο πρώτο 45λεπτο. Από την άλλη, η τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία της Ιταλίας, ήταν στις 14/10/20 στο 1-1 με την Ολλανδία. Από τότε έχει μηδέν παθητικό σε 8 σερί αγώνες. Πρώτο ματς είναι, δε χρειάζεται να ρισκάρουν από την αρχή οι δύο ομάδες. Σαν fun bet θα πάρω και το 1-1 ακριβές σκορ σε απόδοση 7.90. Καλές επιθέσεις έχουν και οι δύο ομάδες, αν κάποια στιγμή ανοίξει το ματς θα είναι τόσο, όσο για να βγει το σκοράκι μας, θέλω να πιστεύω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Ακριβές σκορ α' ημίχ: 0-0
2.50
BET: 15 units
Fun Bet
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Ακριβές σκορ: 1-1
7.90
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις