Η αξία είναι στα σημεία

προγνωστικά χόκεϊ

Προγνωστικά Χόκεϊ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. 2/4 κάναμε προχθές, πάλι από 50% και πάνω, όπως κάνουμε συνήθως, αλλά λόγω του ότι είχαμε τα παιχνίδια σε δυάδες δεν μας έκατσε καμία. Για σήμερα, Δευτέρα και για ξημερώματα Τρίτης, θα δούμε προγνωστικά Χόκεϊ από 4 παιχνίδια, δύο μονά και μια δυάδα.

https://twitter.com/NYIslanders/status/1397718786342637569?s=20

Προγνωστικά Χόκεϊ: Νορβηγία –  Καζακστάν

Αρχίζουμε με το παιχνίδι της Νορβηγίας και του Καζακστάν. Αδιάφοροι οι Νορβηγοί, ενώ για τους Καζάκους είναι το παιχνίδι που θέλουν να εξαργυρώσουν την καλή πορεία που έκαναν στο τουρνουά και να κυνηγήσουν την τετράδα της πρόκρισης. Οι Νορβηγοί ναι μεν αδιάφοροι, αλλά παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους και χάνουν εξαιρετικά δύσκολα. Η εθνική ομάδα του Καζακστάν, όμως, δεν νομίζω να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και μετά τα 11 γκολ που έριξε προχθές στην Ιταλία έρχεται με φόρα. Το διπλό λοιπόν, στο 1.90.

Μένουμε στις εθνικές ομάδες και συνεχίζουμε με την μάχη ΗΠΑ και Γερμανίας. Οι Αμερικάνοι μετά την ήττα από την Φινλανδία, νίκησαν 4 σερί παιχνίδια και έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση και θέλουν μια νίκη στα επόμενα δύο. Η Γερμανία, από την άλλη, ξεκίνησε με το 3/3, αλλά δύο σερί ήττες έβαλαν φωτιά στην πρόκρισή της. Οι ΗΠΑ είναι το φαβορί και δυστυχώς για τους Γερμανούς δεν είναι περασμένοι για να παίξουν πιο χαλαρά. Βέβαια, μια καλή Γερμανία μπορεί να κοντράρει αυτή την Αμερική. Οι Αμερικάνοι γενικά δεν σκοράρουν πολύ φέτος και κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Γερμανία, αναμένεται να κυμανθούν στα ίδια επίπεδα. Θα επιλέξω, λοιπόν, το να σημειώσει η Αμερική κάτω από 4 γκολ, στο 1.90.

Στον Καναδά πάμε τώρα για προγνωστικά Χόκεϊ από το NHL. Τορόντο Μέιπλ Λιφς με τους Μόντρεαλ Κανάντιενς, στο game 7 της φάσης των 16. Το Τορόντο έβγαλε τα ματάκια του και το Μόντρεαλ επέστρεψε από το 3-1. Η ομάδα του Σέντον Κιφ παραμένει το φαβορί και μέσα στην έδρα της και με κόσμο αυξάνει περισσότερο τις πιθανότητές της. Οι Κανάντιενς τερμάτισαν με μεγάλη διαφορά πίσω από τους Λιφς αλλά έδειξαν ότι τα πλέι οφ είναι τελείως άλλη υπόθεση. Ποιοτικότερο το Τορόντο και με την βοήθεια του κόσμου έχει προβάδισμα νίκης και θα ποντάρω πάνω του στο 1.80.

Τέλος, το παιχνίδι των Μπόστον Μπρούινς με τους Νιου Γιορκ Αϊλάντερς. Η σειρά είναι στο 1-0 υπέρ της Βοστώνης. Οι Μπρούινς πήραν μια εύκολη νίκη στο πρώτο αναγνωριστικό παιχνίδι, καθώς οι αντίπαλοι δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα. Σήμερα θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν την παράδοση και να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, ώστε να πάνε στην Νέα Υόρκη για το μπρέικ. Από την άλλη, οι Άϊλαντερς με φανατικό υποστηρικτή το «Καράτε Κιντ», Ραλφ Μάτσιο, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το πρώτο παιχνίδι τους στην Βοστώνη. Αλλά σήμερα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Δύο ομάδες που έχουν αρκετές ισοπαλίες, δεν θα είναι απίθανο να λύσουν και σήμερα τις διαφορές τους στην παράταση στο 4.10.

Μονό
20:00
Νορβηγία – Καζακστάν
2
1.90
Ρίσκο
02:30
Μπόστον Μπρούινς – Νιου Γιορκ Αϊλάντερς
Χ
3.40
Δυάδα (απόδοσης 3.42)
16:15
ΗΠΑ – Γερμανία
ΗΠΑ under 3,5
1.90
02:00
Τορόντο Μέιπλ Λιφς – Μόντρεαλ Κανάντιενς
1
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις