Ζαριές στον τελικό

Στοίχημα Champions League

Στοίχημα Champions League: Ποντάρισμα στον εμφύλιο 

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Είμεθα και σήμερα παρέα, για απαλό και όμορφο στοίχημα Champions League με ποντάρισμα στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Πάμε λοιπόν!

Σάββατο, όπως είθισται τα τελευταία 11 χρόνια, διεξάγεται ο τελικός του Champions League και σήμερα έχουμε τον 5ο τελικό με ομάδες από την ίδια χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια.  Έχουν προηγηθεί τα Μπάγερν –  Ντόρτμουντ (2013), Ρεαλ – Ατλέτικο (2014, 2016) Λίβερπουλ – Τότεναμ (2019).

Η Σίτι για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, ή αλλιώς την κούπα με τα… μεγάλα «αφτιά». Πρωταθλήτρια στην Πρέμιερ και εύκολα μάλιστα, θέλει να κλείσει την χρονιά κατακτώντας το Champions League μπαίνοντας και αυτή στο club.

Από την άλλη η Τσέλσι, παρίσταται σε τελικό, έπειτα από εννέα χρόνια, μετά από τον τελικό στο Μόναχο και την κατάκτηση του τροπαίου στα πέναλτι, ενώ πριν δύο χρόνια κατέκτησε το Europa. Αλλαγμένη από την στιγμή που ανέλαβε ο Τούχελ καθήκοντα στον πάγκο της, βγήκε τελευταία στιγμή στο Champions League, ενώ μετρά ήδη έναν χαμένο τελικό φέτος, αυτόν του κυπέλλου, κόντρα στην Λέστερ.

Κλειστό ματς αναμένω, με την Σίτι να προσπαθεί να το φέρει στα μέτρα της. Όμως κάτι μου λέει ότι η αρμάδα του Τούχελ, θα κάνει την έκπληξη και θα σκοράρει πρώτη στον αγώνα, βάζοντας δύσκολα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.  Και επειδή η παράταση έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια από τους τελικούς της εν λόγω διοργάνωσης, η ισοπαλία μαζί με τα γκολ στο 4.70, αξίζει σαν fun bet. Τελευταία φορά, ήταν πάλι σε εμφύλιο, αυτήν φορά στον ισπανικό του 2016 στο Μιλάνο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Anytime score: 0-1
2.80
Fun Bet
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Χ & goal/ goal
4.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις