Με το αυτί στο ραδιοφωνάκι

Προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά Ισπανίας τελευταία αγωνιστική

Καλημέρα φίλοι μου. Τελευταίες στροφές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά Ισπανίας, που ενώ τα πράγματα στην κορυφή είναι ξεκάθαρα, στην ουρά αναμένεται μάχη. Τέσσερις ομάδες υποψήφιες για υποβιβασμό. Μόνο δύο θα σωθούν από τις Αλκορκόν, Λούγκο, Λογκρονιές και Σαμπαντέλ.

Όλα θα εξαρτηθούν από την Ράγιο! Κι όμως, η απάντηση για το ποιοι θα ακολουθήσουν Καστεγιόν και Αλμπαθέτε, βρίσκεται στο αν θέλει να μπει στα μπαράζ ανόδου. Από τα τελευταία τρία παιχνίδια φαίνεται πως το θέλει. Έκανε 3 σερί νίκες και έπιασε την 6η θέση. Λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Λούγκο. Είναι καλύτερη ομάδα και η Λούγκο είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με την χειρότερη άμυνα, περίπου δύο γκολ ανά ματς. Ωστόσο οι «κοκκινομάλληδες» βολεύονται και με την ισοπαλία όπως άλλωστε και οι «λουγκοΐνιος».

Όπως καταλαβαίνετε το τρανζιστοράκι θα πάρει φωτιά. Φυσικά κάθε επιλογή σημείου είναι παιχνίδι με την φωτιά. Έτσι λοιπόν, θα πάω με το 2-3 γκολ, καθώς θα υπάρχει πολύ παιχνίδι υπομονής και οι ομάδες θα περιμένουν η μία την άλλη. Τέλος, μπορεί να μπει ένα γκολ νωρίς, για να κινητοποιηθούν και οι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Με αλλαγές οι πρωτοπόροι

Το ίδιο στοίχημα θα ποντάρω και στο ματς ΑλκορκόνΕσπανιόλ. Πιο πιθανό εδώ να προηγηθούν οι «περικίτος» αν και μικρή σημασία έχει το ποιος θα βγει πρώτος ή δεύτερος. Επίσης, ίσως κατέβουν με αλλαγές. Αυτό θα επηρεάσει λίγο την κατά τ’ άλλα με διαφορά καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Οι «αγγειοπλάστες» από την άλλη, παίζουν ουσιαστικά και για τα τρία αποτελέσματα. Σε πιθανή ισοβαθμία το πρώτο κριτήριο είναι οι μεταξύ τους αγώνες. Η Αλκορκόρν υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες με τις τρεις από κάτω της ομάδες. Ακόμα και με την Λογκρονιές που έχουν φέρει ίδιο σκορ (μέσα-έξω), στην συνολική διαφορά τερμάτων υπερτερεί κατά 10 γκολ. Έτσι λοιπόν, το ματς θα είναι για αρκετή ώρα 1-0 ή 0-1 και στα τελευταία δέκα λεπτά θα γίνουν οι αλχημείες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγκο
2-3 γκολ
2.00
Δυάδα απόδοσης 4.00
22:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγκο
2-3 γκολ
2.00
22:00
Αλκορκόν - Εσπανιόλ
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις