Η προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας

Η προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας

Πάνοπλη η αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το EURO

 

Η προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός από την Κροατία, Ζλάτκο Ντάλιτς ,κατέληξε σε μία προεπιλογή για την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στην διοργάνωση. Ενώ προχώρησε και σε επιλογή οκτώ παικτών που θα αποτελέσουν τις αναπληρωματικές επιλογές.

Στήριξη στο εγχώριο πρωτάθλημα

Στις επιλογές βρίσκουμε αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στην Κροατία. Πέντε παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκονται στο ροστερ με σημαντικότερη παρουσία αυτή του τερματοφύλακα Λιβάκοβιτς και του κεντρικού αμυντικού Γκβάρντιολ ο οποίος έχει γεννηθεί το 2002.

Με τα αστέρια στην αποστολή

Ο Κόβασιτς θα ενσωματωθεί στην αποστολή μετά τις υποχρεώσεις του με την Τσέλσι. Όμως, στις κλήσεις βρίσκουμε τον Σούπερ σταρ και αρχηγό της Εθνικής Κροατίας Λούκα Μόντριτς.

Ακόμη, έντονη είναι οι παρουσία αστέρων που αγωνίζονται στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς από την πρωταθλήτρια Ίντερ. Ο Πάσαλιτς της Αταλάντα και ο Ρέμπιτς της Μίλαν. Ενώ, στην ομάδα βρίσκεται και ο Μπάντελ της Τζένοα.

Επιπλέον στο ροστερ υπάρχουν δύο επιθετικοί από την Μπουντεσλίγκα. Ο Κράμαριτς της Χόφενχαϊμ και ο Μπρεκάλο της Βόλφσμπουργκ.

Η προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις