Στο ίδιο έργο θεατές

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Διπλασιασμός στην BBL

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά μας έχουν πάει τα πρώτα παιχνίδια των σειρών στη BBL και με αυτή θα ασχοληθούμε ξανά στα προγνωστικά μπάσκετ.  

Όλντενμπουργκ – Ουλμ 

Το μοναδικό break μέχρι στιγμής στα πλέι οφ πέτυχε η Ουλμ, καθώς κέρδισε στην έδρα της Όλντενμπουργκ με 88-93. Η Όλντενμπουργκ προηγήθηκε στο 15′ με 17 πόντους διαφορά, 36-19, όμως η Ουλμ με αντεπίθεση διαρκείας έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 45-46! Από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης καθώς έφτασε να προηγείτε ακόμα και με 11 πόντους διαφορά. Η Όλντενμπουργκ προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά, αλλά ο Ομπστ ήταν σε τρομερή κατάσταση και με μεγάλα σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίστασης. Ο ίδιος βγήκε και MVP της αναμέτρησης καθώς πέτυχε 24 πόντους. Από την άλλη, προσπάθησαν οι Πόλντινγκ και Μπουθ με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.  

Εκτίμηση: Τα περιθώρια στενεύουν για την Όλντενμπουργκ και ο αγώνας πλέον έχει χαρακτήρα τελικού. Από την άλλη, η Ουλμ πέτυχε αυτό που ήθελε και αναμένεται να έχει μία σχετική “χαλάρωση”. Γι’ αυτούς τους λόγους στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με την καθαρή νίκη της Όλντενμπουργκ.  

Άλμπα Βερολίνου – Αμβούργο Τάουερς 

Η Άλμπα ισοπέδωσε τους Τάουερς στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς με 82-59. Οι Τάουερς δεν προηγήθηκαν ποτέ στην αναμέτρηση, με την Άλμπα να κάνει ότι θέλει και να προηγείται ακόμα και με 33 πόντους διαφορά. MVP της αναμέτρησης ο Μάοντο Λο με 19 πόντους ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Από την άλλη, μόνο ο Αμερικανός γκαρντ Τι Τζέι Σορτς είχε διψήφιο αριθμό πόντων.  

Εκτίμηση: Στοιχειωδώς σοβαρή να εμφανιστεί η Άλμπα θα στήσει πραγματικό πάρτι στην αναμέτρηση. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε και σε μία multicombo επιλογή αυτή τη φορά, με τη νίκη της Άλμπα σε συνδυασμό με το over πόντων της και το συνολικό under πόντων αγώνα. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Όλντενμπουργκ - Ουλμ
1
1.90
Μονό
21:30
Άλμπα - Τάουερς
1 (-3,5) & Άλμπα over 74,5 & under 170,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις