Στην καρδιά των πλέι οφ

Προγνωστικά χόκεϊ

Προγνωστικά χόκεϊ – Έδρα, σκόρερ και άμυνα

Χαιρετώ την παρέα. Όμορφη μέρα η Κυριακή για τη στήλη με 2/3, μας χάλασε το Πίτσμπουργκ τα σχέδια για το απόλυτο αλλά δεν πειράζει. Σήμερα συνεχίζουμε με προγνωστικά χόκεϊ από Γερμανία και NHL, κλασικά.

Ποντάρισμα στην έδρα

Καρολίνα Χάρικεϊνς  με Νάσβιλ Πρέντατορς το πρώτο μας παιχνίδι σήμερα για τα πλέι οφ της NHL. H ομάδα από την Καρολίνα τερμάτισε πρώτη στην κανονική σεζόν, στην κεντρική κατηγορία. Το Νάσβιλ από την άλλη, πήρε την πρόκριση τελευταία στιγμή, επικρατώντας δύο σερί φορές εντός έδρας του σημερινού του αντιπάλου.

Κλεισμένη την είχανε τη θέση οι «Τυφώνες», άρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το αν αυτά τα παιχνίδια έδειξαν κάτι. Το μόνο σημείο που μπορούμε να σταθούμε είναι ότι φέτος οι Χάρικεϊνς έχουν το 3/3 απέναντι στους Πρέντατορς, στην PNC Arena. Συντριπτική εντός έδρας η Καρολίνα, πολύ μέτριο εκτός του Νάσβιλ. Πιστεύω, ότι η ομάδα του Ροντ Μπρίνταμουρ θα κάνει το πρώτο βήμα στην έδρα της και θα κερδίσει, σε απόδοση 1.95.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Με τον σκόρερ στην Καρολίνα

Μένουμε στα πλέι οφ της NHL για το παιχνίδι των Κολοράντο Άβαλανς με τους Σεντ Λούις Μπλους. Πρώτο σε όλο το πρωτάθλημα το Κολοράντο σε βαθμολογική συγκομιδή στην κανονική περίοδο, με απίστευτο ρεκόρ εντός με μόλις μια ήττα στα τελευταία 20 παιχνίδια. Σαφώς και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Η Σεντ Μπλους, δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα όμως, καθώς πριν δύο χρόνια κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, στέφθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Βέβαια, το έργο τους σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο βλέποντας και τις εκτός έδρας επιδόσεις τους. Ο άσσος των Άβαλανς είναι ασύμφορος, αλλά θα στραφούμε αλλού. Οι Μπλους σκοράρουν αρκετά. Αν πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, πιστεύω ότι σε αυτό θα έχει συμμετοχή ο καναδός Ryan O’ Reilly, ο οποίος διανύει τη δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, στο 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Με έμφαση στην άμυνα

Κλείνουμε με προγνωστικά χόκεϊ από τη 2η κατηγορία της Γερμανίας και τους τελικούς των εγχώριων πλέι οφ. Κάσελ Χάσκις εναντίον Μπιετιγκχάιμ Στίλερς. Κατώτεροι των περιστάσεων, κυρίως από επιθετικοί άποψη οι Στίλερς, καθώς αμυντικά έχουν κρατήσει το φαβορί στα γνωστά του επίπεδα σκοραρίσματος. Όλα για όλα θα τα παίξουν σήμερα εκτός έδρας. Απίθανο να γυρίσουν την σειρά, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα παρατήσουν κιόλας. Θα σφίξουν πάλι την άμυνά τους και μπροστά θα πρέπει να πετύχουν γκολ αν θέλουν να ελπίζουν. Πιστεύοντας, ότι το παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα δύο θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο και θα αρχίσει συντηρητικά, θα επιλέξω το να σημειωθεί κάτω από 1,5 γκολ στην πρώτη περίοδο, γεγονός που έχει απόδοση  2.10.

Μονό
03:00
Καρολίνα Χάρικεϊνς – Νάσβιλ Πρέντατορς
1
1.95
Μονό
05:00
Κολοράντο Άβαλανς – Σεντ Λούις Μπλους
Άθροισμα γκολ & ασίστ Ryan O' Reilly over 0,5
2.00
Μονό
20:30
Κάσελ Χάσκις - Μπιετιγκχάιμ Στίλερς
Under 1,5 1ης περίοδου
2.09
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις