Ποντάρισμα σε γκολ και έδρες

Προγνωστικά χόκεϊ

Εμπιστοσύνη στα Φαβορί

Καλημέρα σε όλους τους Κουβάδες του Χόκεϊ. 1/2 για την στήλη μας προχθές, αφού δεν ήθελαν να μπούνε γκολ στην Γερμανία. Σήμερα, θα δούμε προγνωστικά χόκεϊ για τρία παιχνίδια. Από τα δύο ακόμα εν ενεργεία «γνωστά» πρωταθλήματα, την 2η κατηγορία Γερμανίας και το NHL.

Ώρα πλέι οφ στην NHL με προγνωστικά από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 ανάμεσα στους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και τους Νιου Γιορκ Αϊλάντερς. Το Πίτσμπουργκ τερμάτισε πρώτο στην ανατολική κατηγορία και βρίσκεται στα πλέι οφ φιλοδοξώντας να περάσει τον πρώτο γύρο μετά το 2018. Με σημείο αναφοράς την έδρα της, η ομάδα του Μάικ Σάλιβαν πήρε την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας. Ο νικητής της σειράς κρίνεται στις τρεις νίκες και οι Πιγκουίνοι δείχνουν μεγάλο φαβορί.

Ο φαβοριτισμός αυτός δικαιολογείται από την πολύ κακή εκτός έδρας ομάδα της Νέας Υόρκης. Μπορεί να μην δέχονταν πολλά γκολ αλλά έβαζαν και ελάχιστα έχοντας την χειρότερη επίθεση μακριά από το σπίτι τους. Είχανε 22 χρόνια να κερδίσουν αγώνα πλέι οφ μέχρι το 2016. Τώρα σιγά σιγά επανέρχονται και με την βοήθεια της έδρας τους θα προσπαθήσουν για ένα διπλό που θα τους φέρει σε θέση ισχύος.

Θα παιχτούνε σίγουρα δύο παιχνίδια στο Πίτσμπουργκ. Θα παλέψουν για το μπρέικ οι Αϊλάντερς αλλά στο πρώτο παιχνίδι και με κακό ρεκόρ εκτός έδρας δύσκολα θα το καταφέρουν. Οπότε, επιλέγω την νίκη των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς συμπεριλαμβανομένης και της παράτασης και των πέναλτι (αν υπάρξουν), στο 1,80.

Αποτρεπτική παράδοση μας ωθεί στα γκολ 

Συνέχεια, στο Λας Βέγκας για το παιχνίδι των τοπικών Γκόλντεν Νάιτς με τους Μινεσότα Ουάιλντς. Την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή είχαν στην κανονική σεζόν οι «ιππότες» μαζί με το Κολοράντο το οποίο τους πέρασε στην ισοβαθμία. Έτσι πέρασαν για 5η σερί φορά στα πλέι οφ όσα και τα έτη από ίδρυση τους. Μπορεί να μην είχαν το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας αλλά είχαν την δεύτερη καλύτερη άμυνα δεχόμενη περίπου 2 γκολ ανά παιχνίδι.

Οι Μινεσότα Γουάιλντς έχουνε να περάσουν τον πρώτο γύρο 4 χρόνια αλλά φέτος ένα στοιχείο τους καθιστά αισιόδοξους. Καθώς έχουνε πάρει τον αέρα των Νάιτς με 5 νίκες εναντίον τους το 2021. Έχουνε το know-how σε αυτή την μονομαχία αλλά εκτός έδρας δεν είναι και η ιδανική ομάδα.

Σαφώς πιο ποιοτικοί και δίκαια φαβορί οι Γκόλντεν Νάιτς αλλά οι πρόσφατη παράδοση κόντρα στους Γουάιλντς μας αποτρέπουν από τον άσσο. Αντί αυτού θα επιλέξω να σκοράρουν κάτω από 2,5 γκολ οι Μινεσότα Γουάιλντς, κάτι πολύ πιθανό αν αναλογιστούμε την καλή άμυνα των ιπποτών.

Προγνωστικά χόκεϊ στους τελικούς της Γερμανίας

Κλείνουμε, με προγνωστικά από τους τελικούς της Β’ Γερμανίας ανάμεσα σε Μπιετιγκχάιμ Στίλερς και Κάσελ Χάσκις. Η Κάσελ πήρε δύσκολα το πρώτο παιχνίδι. Κλειστό παιχνίδι, κάτι που δεν αναμενόταν αλλά οι τελικοί όντως είναι άλλη υπόθεση. Σήμερα στην έδρα τους οι Στίλερς θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το ίδιο μοτίβο χαμηλού σκορ απλά να βάλουν αυτοί ένα παραπάνω. Δεν τους παίρνει να χάσουν αυτό παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό θα επιλέξω το σημειωθούν κάτω από 5,5 γκολ στο 2,20.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Μπιετιγκχάιμ Στίλερς - Κάσελ Χάσκις
Under 5,5
2.20
Μονό
19:00
Πίτσμπουργκ Πένγκουινς - Νιου Γιορκ Αϊλάιντερς
1 (extra time)
1.80
Μονό
22:00
Βέγκας Γκόλντεν Νάιτς - Μινεσότα Γουάιλντ
Μινεσότα Under 2,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις