«Κορωνοπάρτι» στο Τορίνο ο Λουκάκου

Προγνωστικά Ιταλίας

Προγνωστικά Ιταλίας: Για τη ζημιά η Ίντερ

Ο Ρομέλου Λουκάκου πιάστηκε στη… φάκα μαζί με τους Ασλεϊ Γιανγκ, Ασράφ Χακίμι και Ιβαν Πέρισιτς, να κάνουν… κορωνοπάρτι σε ξενοδοχείο του Μιλάνου, αμέσως μετά τη νίκη για τα προγνωστικά Ιταλίας επί της Ρόμα με 3-1, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Βέλγος επιθετικός έχει κάνει ούτως ή άλλως πάρτι εφέτος, με τα 22 γκολ του βοήθησε καθοριστικά την Ιντερ στην επιστροφή στους τίτλους μετά από 11 χρόνια. Οι «νερατζούρι» στέφθηκαν πρωταθλητές και δίκαια, δείχνοντας τη μεγαλύτερη συνέπεια, χωρίς ήττα στο δεύτερο γύρο και έφτασαν στο σκουντέτο.

Εμεινε μια τελευταία καλή εντύπωση και παρότι η Ιντερ δεν έχει να ζητήσει κάτι βαθμολογικά, πολύ θα ήθελε να κάνει τη ζημιά στη Γιουβέντους, στο “Derby d’ Italia”, αφήνοντας τους «μπιανκονέρι» εκτός Champions League.

Γιουβέντους – Ίντερ

Και φυσικά, πολύ θα ήθελε ο Ρομέλου Λουκάκου να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει με τη Γιουβέντους, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εις βάρος της σε πέντε παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λουκάκου έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του 45 ομάδες σε πέντε παιχνίδια και περισσότερα, δεν έχει πετύχει γκολ μόνο εναντίον της Γιουβέντους και της ΚΠΡ στην Αγγλία.

Θα ποντάρω στο να σπάσει η αρνητική αυτή παράδοση, ο Βέλγος προσφέρεται στο 2.50 για να σκοράρει κόντρα στην Γιουβέντους, πολύ καλή απόδοση για τα προγνωστικά Ιταλίας, με τον Λουκάκου να στήνει το δικό του… κορωνοπάρτι στο Τορίνο.

Προγνωστικά Ιταλίας: Ρόμα – Λάτσιο

Από εκεί και πέρα, στο ντέρμπι της Ρώμης, η Ρόμα θα προσπαθήσει να «σβήσει» ένα απίθανο μηδενικό, δεν έχει φέτος καμία νίκη κόντρα στις έξι πρώτες ομάδες, με τους υπόλοιπους μεγάλους έχει τη μιζέρια των 4 ισοπαλιών και των 7 ηττών, κόντρα δηλαδή σε Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Λάτσιο, Νάπολι και Αταλάντα. Εκτιμώ ότι τώρα έχει την ευκαιρία της και αδικείται από τις αποδόσεις αουτσάιντερ κόντρα στη Λάτσιο, η οποία στα τελευταία παιχνίδια της δεν πείθει αγωνιστικά και έχει πια μόνο θεωρητικές ελπίδες για την πρώτη τετράδα του Champions League.

Η Ρόμα είχε θετική εικόνα στην ήττα με 3-1 από την Ιντερ, ενώ προερχόταν νωρίτερα από τις νίκες επί των Κροτόνε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας 8 γκολ. Η Λάτσιο από την πλευρά της ήταν άκρως προβληματική στην ήττα από την Φιορεντίνα και την νίκη επί της υποβιβασμένης Πάρμα, με γκολ στο 95’. Θα εντάξω στα προγνωστικά Ιταλίας τη διπλή ευκαιρία της Ρόμα, σε συνδυασμό με το οver 2,5, σε τιμή ως και 2.90.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Γιουβέντους - Ιντερ
Λουκάκου anytime scorer
2.50
Μονό
21:45
Ρόμα - Λάτσιο
1Χ & οver 2,5
2.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις